Adam Janowski

Doradztwo finansowe Kredyty i pożyczki Brokerzy

Gdańsk, Plac Porozumienia Gdańskiego 1

Jakub - opinia (1) Pan Adam zapewnia rzeczowe wprowadzenie do tematu kredytów hipotecznych.... Jakub Ewa - opinia (1) Pan Adam został mi zarekomendowany przez przyjaciół: jako osoba z dużą wiedzą... Ewa Adrian - opinia (1) Profesjonalne i rzeczowe podejście do klienta, wszystko załatwione sprawnie i... Adrian
Aleksandra - opinia (1) Nie ma rzeczy niemożliwych - takie motto idealnie wpisuje się w styl oraz... Aleksandra Karolina - opinia (1) Właściwa osoba na właściwym miejscu. Profesjonalna pomoc na każdym etapie... Karolina Rafał B. - opinia (1) gorąco polecam !!! Wszystko związane z bankami lub sprawami urzędowymi... Rafał B. Pan Karol - opinia (1) Pana Adama Janowskiego miałem przyjemność poznać kiedy jako młody człowiek w... Pan Karol Jerzy - opinia (1) Jestem kierowcą, który większość dochodów osiągam w formie diety. Myślałem,... Jerzy Tomasz - opinia (1) Profesjonalista, bardzo pomógł mi przejść przez cały proces. Polecam! Tomasz Ania - opinia (1) Skorzystałam z pomocy Pana Adama Janowskiego ponieważ poleciła mi go znajoma.... Ania Bartłomiej - opinia (1) Prowadzę działalność gospodarcza i rozliczam się na podstawie ryczałtu .... Bartłomiej Małgorzata - opinia (1) Korzystałam z usług wielu doradców kredytowych, ale żaden nie potrafił tak... Małgorzata Maciej z żoną - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Rzeczowy konkretny doradca który myśli o kliencie i... Maciej z żoną Katarzyna - opinia (1) Kredyt hipoteczny pozyskany za pośrednictwem Pana Adama to czysta... Katarzyna