Magdalena Frel - ocena (1) Bardzo polecam usługi biura nieruchomości Dom Hunter, w szczególności... Magdalena Frel Anna - ocena (1) Bardzo skuteczna i profesjonalna firma, gorąco polecam. Jest to czwarta... Anna Zbigniew - ocena (1) Chcielibyśmy serdecznie podziękować panu Oskarowi Szwamber za profesjonalne i... Zbigniew
Elvis - ocena (1) Dzięki Partnerzy udało mi się znaleźć idealne mieszkanie, a cały proces od... Elvis Monika - ocena (1) Zdecydowałam się na sprzedaż rodzinnego domu, co było emocjonalnie trudnym... Monika Olga - ocena (1) Zdecydowanie Polecam! Olga Agnieszka - ocena (1) Super obsługa od A do Z, ciągły kontakt, miło, szybko, rzetelnie i co... Agnieszka Iwona - ocena (1) Jestem w szoku że to takie wygodne! Szukają odpowiedniego najemcy ,... Iwona Katarzyna - ocena (1) Wszystko na najwyższym poziomie. Pan Patryk bardzo pomocny, zna się na... Katarzyna Izabela Łukasiewicz - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z firmą Fiesta, wszystkie rozliczenia mieszkania są... Izabela Łukasiewicz Aleksandra - ocena (1) Z początku trochę się obawiałam współpracy z firmą, która zajmuje się... Aleksandra Joanna - ocena (1) Transakcja przebiegła sprawnie i bezproblemowo dzięki pomocy Pana Tomasza... Joanna Magdalena - ocena (1) Polecam serdecznie. Niezwykle rzeczowa Pani Halina nie pozostawia... Magdalena Maria Kortas - ocena (1) Z wielką przyjemnością chciałabym przedstawić moje doświadczenia ze... Maria Kortas Patka - ocena (1) Pan Damian Kraszkiewicz działał sprawnie i z pełnym zaangażowaniem. To mocno... Patka Beata Maciejewska - ocena (1) Polecam wszystkim agencję naba house ! Działają w ekspresowym tempie !... Beata Maciejewska Anna - ocena (1) Pani Jagoda Wolff z PepperHouse to osoba bardzo pomocna i kompetentna. Z... Anna Jakub - ocena (1) Chciałbym ponownie wyrazić swoje pełne zadowolenie ze współpracy z... Jakub Mirosława - ocena (1) Serdeczne podziękowanie dla Pani Jolanty Odrzywolskiej-Wójcik i Pana Leszka... Mirosława Karolina - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Magdaleną Adamską. Korzystałam z jej... Karolina