Piotr Rudziński - ocena (1) Nie wiem jak reszta pośredników ale Pani Elżbieta Raj zasługuje co najmniej... Piotr Rudziński Ewa - ocena (1) Bardzo polecam Biuro Obrotni a w szczegółnosci Pana Szymona Pięta. Pan Szymon... Ewa Joanna i Tomasz R. - ocena (1) Z pełnym przekonaniem i przyjemnością rekomenduję współpracę z Panią Karoliną... Joanna i Tomasz R.
Marta - ocena (1) Rzetelna obsługa i poprowadzenie transakcji od początku do końca, łącznie w... Marta Agnieszka i Gracjan - ocena (1) Chcielibyśmy serdecznie polecić agencję Obrotni Nieruchomości a w... Agnieszka i Gracjan Agnieszka - ocena (1) Sprawnie i konkretnie. Polecam Agnieszka Waldemar Kanka - ocena (1) Współpraca z Panią Ewą Cesarz z biura nieruchomości Partnerzy byla czystą... Waldemar Kanka Emilia - ocena (2) Bardzo polecam Pana Andrzeja Leonowicza. Nasza transakcja sprzedaży... Emilia Łukasz - ocena (1) Chciałbym podziękować Andrii Nesterivskyi za pomoc przy zakupie mojej... Łukasz Edyta i Emil - ocena (1) Kupno mieszkania przebiegło sprawnie i przyjemnie, Pani Jolanta stanęła na... Edyta i Emil Rafał K. - ocena (1) Z Darią Kubiak spotkałem się 28.06 z polecenia znajomego, ustaliliśmy... Rafał K. Joanna Łazarska - ocena (1) Korzystałam z usług Pepper House przy sprzedaży całorocznego domku... Joanna Łazarska Asia K - ocena (1) Jeśli szukasz agencji, która zapewni Ci pełne wsparcie i profesjonalizm,... Asia K Sylwia Danielewska - ocena (1) Nasze wrażenia po współpracy z firmą są jak najbardziej pozytywne, pani... Sylwia Danielewska Ola - ocena (1) Bardzo przyjazna firma, super współpraca z klientem :) Ola Adam.bolechowski@interia.pl - ocena (1) Moje mieszkanie w Trójmieście sprzedawałem na odległość, będąc na drugim... Adam.bolechowski@interia.pl Piotr - ocena (1) Bardzo polecam firmę Fiesta. Dobre ceny i profesjonalna obsługa. Moje... Piotr Adrianna - ocena (1) Od momentu pierwszego kontaktu, przez negocjacje, aż po finalizację... Adrianna Katarzyna Kaczmarek - ocena (1) Pełen profesjonalizm i doskonałe zrozumienie potrzeb klienta. Serdecznie... Katarzyna Kaczmarek Konrad - ocena (1) Z przyjemnością mogę polecić agencję Partnerzy każdemu, kto szuka solidnego... Konrad