Magdalena S - ocena (1) Pan Tomasz Kramm wykazał się pełnym profesjonalizmem. Współpraca przebiegała... Magdalena S Artur - ocena (2) Kompleksowa i fachowa pomoc w zakupie nieruchomości. Pełna dyspozycyjność, w... Artur Dorota - ocena (2) Bardzo dziękuję za sprzedaż dwóch mieszkań, szczególne podziękowania należą... Dorota
Patrycja - ocena (1) Bardzo polecam firmę Fiesta. Pracownicy na kazdym szczeblu sa bardzo... Patrycja Agnieszka Sz. - ocena (1) Niezwykły profesjonalizm i zaangażowanie. Miałam przyjemność współpracować z... Agnieszka Sz. Miłosz - ocena (1) Profesjonalne i rzetelne podejście do klienta. Współpraca z panem Patrykiem,... Miłosz Anka i Tomek - ocena (1) Bardzo dziękujemy Pani Anecie Zarzyckiej w firmy Partnerzy Nieruchomości.... Anka i Tomek Piotr - ocena (2) Mieliśmy przyjemność pracować z Panią Ola Sudzik, sprzedaż przebiegła bez... Piotr E.S. - ocena (1) Pan Mateusz Tomaszek pomógł mi znaleźć idealny dom dla mojej rodziny. Jego... E.S. Magda - ocena (1) Udało mi się ostatnio kupić mieszkanie w Gdańsku, korzystając z pomocy biura... Magda Ewa Artur - ocena (1) Mieliśmy okazję współpracować z Panem Patrykiem.. i jesteśmy bardzo... Ewa Artur Karol - ocena (1) Jak na tak doświadczonego agenta , nie oddzwonić i nie odpisać na dwa... Karol Oliwia Jelińska - ocena (1) Bardzo polecam ^^ Szczególnie Panią Izę, która jest gotowa do pomocy o... Oliwia Jelińska Angie - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Agencją Dom & House. Miałam przyjemność z... Angie Adam - ocena (1) Brak kontaktu-po półtora miesiąca okazało się Pan D. Jest chory i nikt nie... Adam Wojciech Szczotka - ocena (1) Z Panią Magdą mega szybko i bezproblemowo da się załatwić wszystkie sprawy... Wojciech Szczotka Krzysztof - ocena (1) Dobry kontakt i profesjonalne podejście do klienta Krzysztof Jakub - ocena (1) Gorąco polecam usługi Alei Nieruchomości - sprzedałem przy pomocy agencji... Jakub Joanna i Daniel Zaniewscy. - ocena (1) Z ogromną przyjemnością i z całego serca polecam współpracę z pośrednikiem... Joanna i Daniel Zaniewscy. Anna - ocena (1) Bardzo polecam! Pani Monika była niesamowicie pomocna w całym procesie... Anna