Damian - ocena (1) pełen profesjonalizm , bezpieczeństwo dla kupującego i sprzedającego Damian Natalia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Profesjonalna i kompleksowa obsługa.... Natalia Aleksandra - ocena (1) Polecam współpracę z biurem nieruchomości Dom&House, współpracowałam z Panią... Aleksandra
Paweł M. - ocena (1) Bardzo polecam. Pan Łukasz Cieciora jest bardzo dobrze zorientowany w rynku... Paweł M. Katarzyna Pasternak - ocena (1) Polecam współpracę z Premium Apartments a szczególnie z Panią Małgorzatą... Katarzyna Pasternak Tomasz - ocena (1) Agencja nieruchomości dokładnie taka jakiej byśmy sobie życzyli, natomiast ta... Tomasz B.M.K - ocena (1) Polecam każdemu biuro The House Nieruchomości, które oferuje bardzo korzystne... B.M.K Ziemowit - ocena (1) Agencja zdecydowanie godna polecenia. Mają zespół fenomenalnych pracowników,... Ziemowit Maciej K - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Pepper House i współpracy z Panem... Maciej K Łukasz - ocena (1) Bardzo profesjonalne i rzeczowe podejście do klienta. Pan Konrad bardzo... Łukasz Thomas Fedzin - ocena (1) Z wielką przyjemnością chciałbym podzielić się moimi doświadczeniami z panią... Thomas Fedzin Mariusz - ocena (1) Sprzedaż mojej nieruchomości prowadził Pan Bartłomiej Szarżanowicz. Polecam... Mariusz Ania - ocena (1) Ostatnio miałam przyjemność skorzystać z usług biura nieruchomości. Pan... Ania Małgorzata Jarosławska - ocena (1) Polecam panią Małgorzatę Jarosławską. Bardzo kompetentna i pomocna. Małgorzata Jarosławska Dawid Śpiewakowski - ocena (1) Bardzo Polecam firmę Dom & House, a w szczególności Panią Joannę Kozłowską -... Dawid Śpiewakowski EB - ocena (1) Świetne biuro, Pani Dominika jest przesympatyczną osobą, a przede wszystkim... EB Przemysław - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa! Mam przyjemność korzystać z usług regularnie i... Przemysław Data - ocena (1) Transparentne zasady Data Marcell - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Anetę Habegger jako pośrednika. Zaangażowanie i... Marcell Bartosz - ocena (1) Pani Aneta pomogła nam sprzedać mieszkanie w bardzo krótkim czasie. Jej... Bartosz