Joanna i Daniel Zaniewscy. - ocena (1) Z ogromną przyjemnością i z całego serca polecam współpracę z pośrednikiem... Joanna i Daniel Zaniewscy. Anna - ocena (1) Bardzo polecam! Pani Monika była niesamowicie pomocna w całym procesie... Anna Anna - ocena (1) Bardzo polecam! Pani Monika była niesamowicie pomocna w całym procesie... Anna
Kinga - ocena (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy! Świetny kontakt, Pan Bartek rozwiał... Kinga Aleksandra - ocena (1) Dziękujemy za wsparcie w kupnie mieszkania. Pan Mariusz Piskorz bardzo... Aleksandra Marcel - ocena (1) Kiedy postanowiłem sprzedać moje mieszkanie, byłem pełen obaw i wątpliwości.... Marcel Lukasz - ocena (1) Bardzo profesjonalne doradztwo, kompleksowa obsługa klienta, bardzo dobry... Lukasz Paweł - ocena (1) Polecam każdemu! Mimo, że od początku nie byłem przekonany do współpracy z... Paweł Andrzej - ocena (1) Profesjonalna i miła obsługa. Bardzo dobry kontakt, wszystko załatwione... Andrzej Gabrys - ocena (1) Pani Anna Wojtiuk zawsze była dostępna i chętna do pomocy. To znacznie... Gabrys Ewelina - ocena (1) Idealne miejsce na odpoczynek. Polecam apartament na ul. Morskiej. To co... Ewelina Piotr - ocena (1) Bardzo polecam profesjonalizm i zaangażowanie Pani Joanny. Bardzo pomogła mi... Piotr Łukasz - ocena (2) Polecam. Dziękuję za całą pomoc oraz wsparcie przy zakupie mieszkania.... Łukasz Dariusz - ocena (1) Polecam Pana Łukasza - sprzedał moje mieszkanie drożej niż zakładałem oraz... Dariusz Paula - ocena (1) Serdecznie polecam biuro nieruchomości A zwłaszcza Panią Ize jak nazwa mówi... Paula Agnieszka Bednaruk - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Nas przez całą procedurę przeprowadził Pan Bartłomiej... Agnieszka Bednaruk Irmina - ocena (1) Szybka i skuteczna sprzedaż mojej nieruchomości to zasługa umiejętności... Irmina Henryka - ocena (1) Z usług obrotni nieruchomości oceniam dobrze za profesjonalizm i miła obsługę Henryka Hania - ocena (1) Serdeczne podziękowania dla pani Dominiki Aranowskiej reprezentującej... Hania Damian - ocena (1) Polecam biuro Obrotni Nieruchomości w szczególności Pana Wojciecha... Damian