Szymon - ocena (1) Rzetelne informacje, bardzo miła obsługa, kontakt bez ograniczeń dostępny w... Szymon Ewa Hammerstein - ocena (1) Kompetentna Pani pośredniczka , znająca się na rynku i wymogach związanych ze... Ewa Hammerstein Paulina G. - ocena (1) Z całego serca polecam cudowną Panią Renatę Kak - Szneider, która z ogromnym... Paulina G.
Katarzyna - ocena (1) Polecam! Profesjonalne doradztwo. Usługi realizowane na najwyższym poziomie. Katarzyna Grażyna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona: zawsze oddzwaniają, rachunki się zgadzają. Usługa... Grażyna Aleksandra - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z Panem Marcinem podczas zakupu mieszkania i... Aleksandra Anna Waryńska - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Magdą Suwik z Premium Apartments za... Anna Waryńska Natan - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panią Anetą Habegger. Zakup... Natan Janusz - ocena (1) Dziękuję Pani Anecie za pomoc przy sprzedaży mojego mieszkania. Jestem bardzo... Janusz Bożena - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panią Anetą Habegger. Dzięki... Bożena Krzysztof - ocena (1) Polecam gorąco porto home nieruchomości. Pani Ewa Bednarczyk to profesjonalny... Krzysztof Shushanik Brown - ocena (1) Miałam przyjemność pracować z Panią Ewą z Porto Home i jestem pod wielkim... Shushanik Brown Monika - ocena (1) Jesteśmy z narzeczonym bardzo zadowoleni ze współpracy z biurem,... Monika Milena - ocena (1) Serdecznie Polecam biuro Nieruchomości Castle, szczególnie Panią Katarzyna... Milena Monika - ocena (1) Polecam współpracę z panią Klaudia. W pełni zaanagażowana w swoją pracę,... Monika Kamil - ocena (1) Nie pomyślałbym, że moja pierwsza sprzedaż mieszkania będzie tak prosta.... Kamil Joanna - ocena (2) Sprzedając mieszkanie korzystałam z usług biura nieruchomości trevo. polecam... Joanna Hanna - ocena (1) Nie polecamy BCN do zarządzania Wspólnotą Mieszkaniową.Kompletny brak... Hanna Agata - ocena (2) Z pełnym przekonaniem polecam biuro nieruchomości Trevo, głównie ze względu... Agata Karolina M-Z - ocena (1) Polecam usługi Biura Unikat. Pani Halina zajęła się moją sprawą... Karolina M-Z