Violetta Wyrębska - ocena (1) Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Zarówno w przypadku sprzedaży, jak i... Violetta Wyrębska Adam N - ocena (1) Bardzo dobrze pracowało nam się z Panem Bartkiem. Zawsze podchodził do nas z... Adam N Mariusz - ocena (1) Jeśli szukacie profesjonalnej obsługi to dobrze trafiliście! Doświadczenie... Mariusz
Joanna - ocena (1) Przy zakupie mieszkania korzystaliśmy z pomocy pana Jakuba Nowaczka , który... Joanna Stanisław - ocena (1) Polecam Agencję Północ Nieruchomości w szczególności Pana Łukasza... Stanisław Lukasz Pap - ocena (1) Szczerze polecam współpracę z biurem. Jako klienta nic mnie nie interesowało.... Lukasz Pap Marta - ocena (2) Serdecznie polecam współpracę z Panią Justyną. Profesjonalizm,... Marta Ewa - ocena (1) Profesjonalna i niezawodna obsługa, klarowne zasady współpracy, świetny kontakt. Ewa Jacek - ocena (1) Super. Najlepsze mieszkania ever w dobrych cenach. Jacek Kazimierz Kucharski - ocena (1) Fachowa i rzeczowa pomoc, bardzo sympatyczna i profesjonalna obsługa. Kazimierz Kucharski Marta Jakubowska - ocena (2) Najlepsze biuro nieruchomości w Trojmiescie! Jestem zadowolona w stu... Marta Jakubowska Aleksandra Trembicka - ocena (1) Pani Patrycja Kuczyńska to cudowna agentka nieruchomości. Potrzebowałam... Aleksandra Trembicka Marek - ocena (1) Pan Mariusz Piskorz ,pelny profesjonalizm, zawsze dostepny ,zawsze na biezaca... Marek Sprzedająca - ocena (1) Polecam z największą przyjemnością współpracę z Panem Mateuszem z biura w... Sprzedająca Mila - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy, Pan Patryk bardzo konkretny i... Mila Damian - ocena (1) Wszystko przebiegło bezproblemowo. Pani Monika załatwia wszystkie sprawy... Damian Monika - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Karoliną Kamińską. Jest to osoba profesjonalna i w... Monika Łukasz Łotoszyński - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Jolantą. Dzięki jej profesjonalizmowi i... Łukasz Łotoszyński Marek - ocena (1) To świetne biuro. Ogromna pomoc i profesjonalizm. Polecam każdemu. Przez cały... Marek Oktawia - ocena (2) Zespół Salonu Nieruchomości pomógł mi kupić mieszkanie w Gdyni w bardzo... Oktawia