Wynajem na odległość - ocena (1) Wspaniała współpraca! Szukałem najemcy na odległość, z innego miasta, panie z... Wynajem na odległość Kruchy - ocena (1) Pan Adam potrafi skutecznie doradzić i przeprowadzić przez cały proces... Kruchy Łukasz Drozd - ocena (1) Absolutnie polecam. Korzystałem z usług Pepper House po raz drugi. Pani... Łukasz Drozd
Piotr Staszak - ocena (1) Mam przyjemność po raz drugi korzystać z usług Partners International w... Piotr Staszak Szymon Mikołajczyk - ocena (2) Pan Roman okazał się nie tylko niezwykle miły i uprzejmy od pierwszego... Szymon Mikołajczyk Gniewomir - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z tą Agencją. Szybko zaproponowana oferta... Gniewomir Emilia Kołodziejska - ocena (1) Niedawno miałam przyjemność korzystać z usług biura nieruchomości Multihouse... Emilia Kołodziejska Angelika - ocena (2) Bardzo polecam usługi biura Imperia Nieruchomości, zwłaszcza współpracę z... Angelika Rafał - ocena (2) Fachowa obsługa, bardzo dobry kontakt. Polecam !! Rafał Michał - ocena (1) Doskonale usługi, wsparcie przed, w trakcie i po podpisaniu umowy. Michał Malwina - ocena (1) Serdecznie polecam Andrzeja Gołębiewskiego do współpracy na umowie na... Malwina Lidia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy bardzo szybka sprzedaż sami... Lidia Agnieszka - ocena (1) Można liczyć na transparentność i klarowność w każdej transakcji. Agencja ta... Agnieszka DORIS - ocena (1) Polecam bardzo to biuro. Transakcja przebiegła nadzwyczaj sprawnie. Szybko... DORIS Andrzej Ś. - ocena (1) Polecam tę agencję Golden Gate nieruchomości. Ciekawa prezentacja mieszkania,... Andrzej Ś. Piotr - ocena (1) Długo szukałem odpowiedniego pośrednika nieruchomości w Trójmieście, aż... Piotr Piotr - ocena (1) profesjonalizm ,bardzo fachową obsługa Piotr Gośka - ocena (1) Witam serdecznie chcieliśmy bardzo podziękować Pani Maji za sprzedanie... Gośka Dorota K. - ocena (2) Do Pana Piotra trafiłam z polecenia znajomych i się nie zawiodłam. Przyjemna,... Dorota K. Małgorzata - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług p.Andrzeja Gołębiowskiego.Pan Andrzej szybko... Małgorzata