Beata - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z p. Olą. Mega profesjonalna osoba, sympatyczna i... Beata Józef Krzyżanowski - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić usługi firmy Domirum. Moje doświadczenia z nimi... Józef Krzyżanowski Adrianna Czarnecka - ocena (1) Serdecznie zachecamy do współpracy z Panem Rafałem Ciszem. Bardzo dobry... Adrianna Czarnecka
Anna - ocena (1) Polecam serdecznie, z Estate wspołpracowałam w zakresie sprzedaży mojego... Anna Tetiana Ozhubko - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić usługi Pana Konrada Obsługa była nie tylko... Tetiana Ozhubko Wiktor - ocena (2) Świetna współpraca, szybkie działanie i terminy na oględziny, dużo ciekawych... Wiktor ES - ocena (1) Pan Kamil z dokładnością i precyzją poszukiwał nieruchomości spełniających... ES Wanda - ocena (1) Świetna agencja, a pośrednik rewelacja ! Kompetentny, pomocny , doświadczony!... Wanda Katarzyna - ocena (1) Korzystałam z usług biura nieruchomości i jestem zadowolona. Pośrednicy, Pani... Katarzyna Mikołaj - ocena (2) Dzięki wsparciu pani Agaty Ziółkowskiej udało mi się znaleźć najemcę obiektu... Mikołaj Mateusz U. - ocena (1) Pani Agata bardzo rzeczowa i pomocna. Wykonała profesjonalną usługę... Mateusz U. Karolina - ocena (1) Powierzyłam Pani Magdzie Adamskiej zarówno sprzedaż jak i kupno... Karolina Rafał - ocena (1) Jako zadowolony klient, chciałbym podzielić się moimi pozytywnymi... Rafał Magdalena - ocena (1) Współpraca z Firmą Gantry House Nieruchomości, była dla nas czystą... Magdalena Michał D - ocena (1) Pan Mariusz Piskorz to wysokiej klasy profesjonalista. Jako strona kupująca... Michał D Iwka - ocena (1) Mega profesjonalna posłucha :) doradztwo i wsparcie na każdym etapie.... Iwka Jolanta Gromadzka - ocena (2) Mogę z czystym sumieniem polecić Agencję nieruchomości i pośrednictwo Home... Jolanta Gromadzka Adrian - ocena (1) Współpraca przebiegła sprawnie ,pełne zaangażowanie maklerów Korzystałem z... Adrian Wojciech W - ocena (2) Bardzo milo i profesjonalnie. Dziekuje Wojciech W Przemek Ferdek - ocena (2) 100% profesjonalizmu. Żadnych bajek na wstępie - w zamian konkretna rozmowa... Przemek Ferdek