Edward P. - ocena (1) InVilla w mojej ocenie to bardzo prpfesjonalna agencja pośrednictwa... Edward P. Magda - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście. Dziękuje Pani Agacie Borys za bardzo miłą... Magda bubson231 - ocena (1) super firma bardzo pomocni sprzedali moje mieszkanie bardzo szybko bubson231
Agnieszka - ocena (1) Współpraca z Panem Szymonem Piętą wzorowa. Bardzo fachowo zajął się... Agnieszka Krzysztof I. - ocena (2) Bardzo profesjonalne biuro nieruchomości, cały proces przeprowadzony od A do... Krzysztof I. Marzanna Z - ocena (1) Pani edyta ellwart jest kompetentną, rzeczową i niezwykle miłą osobą. Miałam... Marzanna Z Ania - ocena (1) Bardzo dziękuję za zaangażowanie i profesjonalną postawę pani Mariecie. Naszą... Ania Anna - ocena (1) Chciałbym podzielić się pozytywną opinią na temat pracy Andrzeja... Anna Katarzyna P. - ocena (1) Polecam współpracę z panem Marcinem Pietkiewiczem, zaangażowanie, pełen... Katarzyna P. Landlord - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować od strony nabywcy. Z zasady nie potrzebuję... Landlord K. T. - ocena (2) Pan Damian towarzyszył mi zarówno przy zakupie nowego mieszkania, jak i przy... K. T. Lil - ocena (1) Nie polecam. Agent udaje, że nie pamięta ustaleń dotyczących sprzedaży.... Lil Kamil - ocena (1) Pani Monika z Dom&House pomogła nam w zakupie mieszkania w Gdyni od początku... Kamil Michał - ocena (1) Co prawda zakupu mieszkania dokonywałem kilka miesięcy temu ale długi czas... Michał Andrzej - ocena (1) Mieliśmy przyjemność współpracować z Panią Karoliną Niewęgłowską. Wybór biura... Andrzej Jolanta - ocena (1) Polecam serdecznie Pana Marcina Pietkiewicza. Profesjonalizm, dbanie o... Jolanta A. K. - ocena (2) Dobra obsługa p. Macieja Antonczyka pomogła doprowadzic zakup dzialki do... A. K. Maria Osadnik - ocena (1) Znakomite biuro pośrednictwa w sprzedaży nieruchomości. bardzo profesjonalna... Maria Osadnik Jakub - ocena (2) Wszystko profesjonalnie i czytelnie ,mimo napiętego terminu Pani Hanna... Jakub Beata Zielonka - ocena (1) Agencja nieruchomości i pośrednictwa Premium Apartments Gdańsk. Pragnę bardzo... Beata Zielonka