Paweł Kowalewski - ocena (1) Współpraca z firmą Fiesta układa się bardzo dobrze. Polecam Pana Bartosza... Paweł Kowalewski Jakub C. - ocena (1) Będąc pod wrażeniem jakości usług Pana Daniela, chciałbym zdecydowanie Go... Jakub C. siedlecm@wp.pl - ocena (1) Polecam usługi biura Freedom we Wrzeszczu. Profesjonalne podejście do... siedlecm@wp.pl
MP - ocena (1) Rzeczowo i skutecznie. Bardzo dobry kontakt - zawsze w odpowiedzi na... MP Katarzyna - ocena (1) Pani Paulina to świetna profesjonalistka. Działa sprawnie i szybko. W dwa... Katarzyna Magdalena - ocena (2) Pełen profesjonalizm to za mało by ocenić działania Pani Joli Starnawskiej. Z... Magdalena Agata - ocena (2) Profesjonalna pomoc przy wszystkich formalnościach, bardzo miła obsługa. Agata Magdalena - ocena (2) Polecam serdecznie Biuro Nieruchomości TREVO w Gdańsku! Pierwszy raz... Magdalena Sylwia S. - ocena (1) Polecam współpracę z Agencją Estatic Nieruchomości a w szczególności z Panią... Sylwia S. Michał - ocena (2) Polecam Biuro nieruchomości Flow Estate w Gdańsku. Profesjonalna obsługa i... Michał Łukasz Z - ocena (2) Polecam z czystym sumieniem współprace z trevo nieruchomości. Pełen... Łukasz Z Sylwana - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Mariettą. Profesjonalne... Sylwana Anita - ocena (1) Bardzo przyjemna, profesjonalna i rzetelna obsługa. Pani Ewa to osoba z dużym... Anita Kehinde Olagunju - ocena (1) Anna Jankowska is so amazing and she is the best. She delivered to us an... Kehinde Olagunju Sebastian - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z biurem pośrednictwa nieruchomości BCN przy... Sebastian Łukasz - ocena (2) Bardzo dziękujemy Trevo nieruchomości za znalezienie nam mieszkania i... Łukasz Anna J. - ocena (1) Polecam wspolprace z panem Krzysztofem Golunskim, zaangażowanie, rzetelność,... Anna J. Patryk P. - ocena (2) Chciałbym podzielić się moją niezwykle pozytywną opinią na temat pośredniczki... Patryk P. bozenahh@onet.eu - ocena (2) Podziękowania dla P Andrzeja Leonowicz za bezstresowe przebiegające w miłej... bozenahh@onet.eu Maja - ocena (2) Polecam usługi Biura Asset Nieruchomości z całego serca. W szczególności... Maja