Maja - ocena (2) Polecam usługi Biura Asset Nieruchomości z całego serca. W szczególności... Maja Darek - ocena (1) obsługa super . Pani Agnieszka bardzo konkretna i kompetentna osoba.Bez... Darek Piotr - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z p. Danielem przy sprzedaży nieruchomości w... Piotr
Tyborska - ocena (1) Tutaj Klienci mogą liczyć na uczciwe doradztwo, transparentność i pełne... Tyborska Julia - ocena (1) Bardzo polecam tę agencję nieruchomości! Profesjonalizm, zaangażowanie i... Julia Anna - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Andrzeja Kaszube. Był bardzo pomocny przy sprzedaży... Anna Agata - ocena (1) Polecam biuro nieruchomości White Wood za fachowość i elastyczność w... Agata Magda - ocena (1) Polecam najlepsze biuro w Gdańsku Magda Ania - ocena (1) Polecam firme Estatic Nieruchomosci a w szczegolnosci Pania Natalie... Ania Krystian S. - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, szybka sprzedaż i super... Krystian S. Iwona - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Beaty , bardzo ciężka umowa , wielka... Iwona Alina - ocena (1) Świetna współpraca, profesjonalne podejście do każdego zagadnienia - bardzo... Alina KarinaM - ocena (1) Jak najbardziej polecam biuro, a w szczególności panią Adę:) sprzedaż... KarinaM Teresa - ocena (1) Wspolpraca z Pepper House a w szczegolnosci z Pania Klaudia byla bardzo... Teresa Lonisława - ocena (1) Agencja Nieruchomości TREVO to ludzie zaangażowani w swoją pracę. Są... Lonisława Artur M. - ocena (1) Biuro wyróżnia się świeżym podejściem do tematu oraz ma w swoich szeregach... Artur M. Aleksandra - ocena (1) Bardzo polecam tą firmę! Sprzedaliśmy moją nieruchomość w niecałe 2 miesiące.... Aleksandra Anna - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Kamila Kostrzewskiego.z Galerii Nieruchomości Już od... Anna Piotr - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Kamila Kostrzewskiego ,który pomógł nam w procesie... Piotr Alberto - ocena (1) I went through the process of buying an apartment with Estatic Nieruchmosci... Alberto