Lukasz - ocena (1) Bardzo dobry kontakt, bezproblemowa obsługa i przyjazna atmosfera, gorąco... Lukasz Anna - ocena (1) Jestem pod wrażeniem! Pan Krzysztof bardzo sprawnie i kompetentnie... Anna Weronika - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Jagodę Wolff z agencji nieruchomości Pepper... Weronika
Marzena K. - ocena (1) Bardzo polecam współpracę! Bardzo szybkie, profesjonalne i skuteczne... Marzena K. Miron - ocena (2) Serdeczne podziękowania dla pana Ryszarda D. za profesjonalizm i rzetelność... Miron Mariusz - ocena (2) Pełna profeska Super obsługa i wsparcie na każdym etapie sprzedaży... Mariusz Barbara Marciniak - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z przemiłą Panią Moniką Przybysz,... Barbara Marciniak Celina Fronczyk - ocena (2) Chce bardzo podziękować panu Karolowi Zalewskiemu z biura nie ruchomości... Celina Fronczyk Mateusz Rychert - ocena (1) Natalia Erdmann Bardzo profesjonalna miła życzliwa i pomoże nawet w... Mateusz Rychert Adam - ocena (1) Mimo początkowych obiekcji, zdecydowałem się podpisać umowę na wyłączność... Adam Anna Kolęda-Klinkosz - ocena (2) Mieliśmy przyjemność współpracować z Panią Pauliną Bień. Pani Paulina... Anna Kolęda-Klinkosz Joanna Wojciech Matwiejczuk - ocena (1) Agencja Nieruchomości Partnerzy sprzedała nasz dom w niespełna 2 miesiące... Joanna Wojciech Matwiejczuk Dorota Grzelak-Siekierska - ocena (2) Biuro nieruchomości TREVO oznacza profesjonalizm, dyspozycyjność i... Dorota Grzelak-Siekierska aleksandra - ocena (2) Szybko i profesjonalnie. Z Panem Rafałem współpracowałam podczas sprzedaży... aleksandra Radosław Pawelec - ocena (2) Polecam Pana Rafała jako pośrednika, wszystko sprawnie załatwione, bardzo... Radosław Pawelec Katarzyna - ocena (1) Pani Kasia to najlepszy agent nieruchomości, z którym współpracowałam. Z... Katarzyna Agnieszka - ocena (2) Jestem zadowolona z mojego pośrednik nieruchomości. Pań Ryszard działał na... Agnieszka Edward P. - ocena (1) InVilla w mojej ocenie to bardzo prpfesjonalna agencja pośrednictwa... Edward P. Magda - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście. Dziękuje Pani Agacie Borys za bardzo miłą... Magda bubson231 - ocena (1) super firma bardzo pomocni sprzedali moje mieszkanie bardzo szybko bubson231