Marek D - ocena (1) Sprzedaż mieszkania, w którym spędziłem większość mojego życia, była dla mnie... Marek D Agnieszka Dobies - ocena (3) Stanowczo nie polecam. Mam nieruchomość, którą sprzedaję jako osoba prywatna.... Agnieszka Dobies Kasia Jaszczuk - ocena (1) Z całego serca polecam agencję nieruchomości Rest. Pełen profesjonalizm ,... Kasia Jaszczuk
Jakub - ocena (2) Korzystaliśmy z pomocy agencji przy sprzedaży mieszkania. Agencja bardzo... Jakub Traveler - ocena (1) Bardzo polecam biuro nieruchomości " Castle" oraz agentkę panią Annę... Traveler Jan J - ocena (1) Szukanie nowego miejsca do życia w zupełnie obcym środowisku wydawało mi się... Jan J Małgorzata, Katarzyna, Agata - ocena (1) Przez cały, skomplikowany dla laika, proces sprzedaży nieruchomości... Małgorzata, Katarzyna, Agata Adriana - ocena (2) Polecam współpracę z Panią Martą z całego serca! Otrzymałam dokładnie takie... Adriana Aleksandra Sarota - ocena (2) Gorąco polecam współpracę z MG Nieruchomości! Pani Marta to wspaniała,... Aleksandra Sarota EWAR - ocena (2) Przyjemna współpraca na wysokim poziomie, właściwe kompetencje, wzorowa... EWAR Iwona m - ocena (1) Pan Sebastian L to prawdziwy profesjonalista. Szybko znalazł nam fajne... Iwona m Gabek - ocena (1) Pan Półjanowski był zawsze dobrze przygotowany i gotowy, aby pomóc w każdej... Gabek Łukasz - ocena (2) Polecam z całego serca. Pani Marta jest profesjonalistką w każdym calu.... Łukasz Magda - ocena (1) Polecam serdecznie, zwłaszcza Panią Magdalenę Adamską. Sprzedaż mieszkania... Magda Adrian Potęga - ocena (1) Profesjonalna usługa sprzedaży działki, jedyne co musiałem zrobić to pojawić... Adrian Potęga Daniel - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi. Szczerze polecam :) Zostałem przemiło... Daniel Anna Kapsa - ocena (2) Serdecznie polecam Pana Pawła Bielawę. P. Paweł działa szybko, rzetelnie i... Anna Kapsa Małgorzata - ocena (1) Polecam każdemu współpracę z biurem Baltic House. Cały proces zakupu... Małgorzata Sławomir Wieczorek - ocena (2) Transakcja przebiegła pomyślnie. Jestem zadowolony z doradztwa i obsługi.... Sławomir Wieczorek Tomasz - ocena (1) Bardzo sprawna i profesjonalna obsługa Tomasz