gorąco polecam (1) serdecznie polecam miła, fachowa, profesjonalna obsługa pełna pomoc w... Piotr korzystalem - polecam! (1) korzystalem - polecam! AK. Polecam!!!!! (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa. maryla
Polecam DJ RENOMA (1) Korzystałem z usług firmy DJ RENOMA i jestem pod dużym wrażeniem... Paweł Gorąco Polecamy (1) Bardzo fachowe podejście do tematu, świetny kontakt z Pośredniczką, która nas... Alina Żukowska Fachowe i profesjonalne biuro (1) Uważam że Kaja Nieruchomości posiada wiele ciekawych ofert,a pracownicy firmy... Zygmunt G Najbardziej fachowa obsługa z jaką się spotkałem w nieruchomościach. (1) Bardzo miła, naprawdę fachowa i profesjonalna obsługa co ma znaczenie przy... Piotr dobra firma (1) polecam Amber Nieruchomości Z Gdańska Oliwy Monika Kraszewska mają ciekawe oferty (1) Mieszkam w Island Kupiłem Mieszkanie i sprzedałem swoje stare firma Amber... Kewin Zadowolony klient. (1) Jakiś czs temu szukałem konkretnej nieruchomości w Gdyni i trafiłem do biura... Marek Wszystko jest OK!!! (1) Miło, Sympatycznie, Profesjonalnie !!! Te biuro nieruchomości można polecić... Jacek Amber Nieruchomości odpowięć na zarzuty (1) Nigdy nie było takiej sytuacji aby klient zgłosił się do naszej firmy w celu... Katarzyna Wal kupiłem tanio (1) kupiłem tanio mieszkanie firma zadbała o wszystkie szczegóły i notariusza i... Barbara 5minut - opinia (1) Z przyjemnoscia stwierdzam iz moje obawy dotyczace tranzakcji "na odleglosc"... 5minut Krystyna Karpiuk - opinia (2) Niech z okazji Wielkiej Nocy Radość, Pokój w życie wkroczy Szczęścia,... Krystyna Karpiuk z drugiej strony oceniając (1) a ja spotkałam sie z ta firmą w odwrotnych okolicznosciach niz panstwo,bo... Katarzyna Działają niezgodnie ze STANDARDAMI POśREDNIKA W OBROCIE NIERUCHOMOśCIAMI (2) Zastanawia mnie dlaczego to biuro kiedy do nich się zadzwoni 90% ofert... Wiktoria A. rewelacja (1) polecam Agnieszka Tylko OKONEK (1) Polecam gorąco tę agencję nieruchomości. Jackmate Bardzo dobre biuro nieruchomości (1) Miałam okazję skorzystać z usług tego biura i są naprawdę profesjonalni. Nie... Skorzystałam