Skuteczny pośrednik (1) Szczególnie polecam,fachowa obsługa,skuteczność sprzedaży!!! Piotr wielki pozytyw dla tego biura (1) Polecam -uczciwosc ,kompetencja ponadto profesjonalizm na wysokim... Mariola i Arek profesjonalisci (1) Kolejna transakcja z ta firma i jestem jak zwykle zadowolony. Pewnie... robert
ok (1) Przesympatyczna obsługa Polecam Panią Ole z Sopotu ,pełna wigoru i uśmiechu... kasiaa Profesjonalna obsluga (1) Polecam -uczciwosc ,kompetencja ponadto profesjonalizm na wysokim poziomie. kamil Doskonałe wyczucie rynku (1) Szybko sprawnie solidnie, i przede wszystkim widać, że płacę prowizję komuś... Piotr zadowolona - opinia (1) Czułam opiekę i pomoc we wszystkim-od pomocy w wyborze ( w cale nie... zadowolona Profesjonaliści (1) Byłam w kilku biurach, ale tylko w immobili potraktowano mnie powaznie i w... Jolanta Zdziwienie! (1) Weszłam na stronę agencji nieruchomości "KANCELARIA KRAJEWSKA" i ze... Magdalena Profesjonalnie (1) jak najbardziej prawidłowo,bardzo miła obsługa, pełen profesjonalizm. polecam michał Profesjonalna i rzetelna (1) W ciągu ostatnich 3 lat przeprowadziłam przez biuro dwie transakcje.... Alicja K.