Klienci płacą a potem płaczą (1) W lutym tego roku kupiłam mieszkanie od tej firmy zapłaciłam 100% należnej... spokojna Szanowni Państwo ostrzegam przed tą firmą!!! (1) Zakupilem u nich mieszkanie w bloku na ul. Nieborowskiej 34. Nie wchodząc w... Marcin firma krzak (1) zarząd firmy jak i zwykli pracownicy charatketyzują sie marna reputacją... rozczarowany
Chwała dla Pani Anetki i Agencji Pana Sadowskiego!!!!! (1) Miałam przyjemnośc być klienttką tego biura,jednocześnie będąc klientką... Hanna Kubacz Polecam... (1) Polecam, w pełni profesjonalna osługa, mozna liczyc na mały bonus. Olek mi się podobało (1) Ja nie mam dużego doświadczenia w innych biurach nieruchomości, ale jak ja... M.C. :) (1) Bardzo fachowa i miła obsługa oraz szybkie załatwienie formalności. Polecam :) anke Jacek (1) Super obsługa polecam:) Jacek 100% KOMPETENCJA (1) Przy mojej transakcji obsługiwała mnie Pani Irena, która bardzo mi pomogła,... Anka SUPER BIURO, POLECAM!!!! (1) Właśnie kupilem z żoną nasze wymażone mieszkanie i to dzięki pomocy biura... I.K.Kujawa Warto powierzyć Im zarządzanie nieruchomością (1) Michael Skuteczny pośrednik (1) Szczególnie polecam,fachowa obsługa,skuteczność sprzedaży!!! Piotr wielki pozytyw dla tego biura (1) Polecam -uczciwosc ,kompetencja ponadto profesjonalizm na wysokim... Mariola i Arek profesjonalisci (1) Kolejna transakcja z ta firma i jestem jak zwykle zadowolony. Pewnie... robert ok (1) Przesympatyczna obsługa Polecam Panią Ole z Sopotu ,pełna wigoru i uśmiechu... kasiaa Profesjonalna obsluga (1) Polecam -uczciwosc ,kompetencja ponadto profesjonalizm na wysokim poziomie. kamil Doskonałe wyczucie rynku (1) Szybko sprawnie solidnie, i przede wszystkim widać, że płacę prowizję komuś... Piotr zadowolona - opinia (1) Czułam opiekę i pomoc we wszystkim-od pomocy w wyborze ( w cale nie... zadowolona Profesjonaliści (1) Byłam w kilku biurach, ale tylko w immobili potraktowano mnie powaznie i w... Jolanta Zdziwienie! (1) Weszłam na stronę agencji nieruchomości "KANCELARIA KRAJEWSKA" i ze... Magdalena