5minut - opinia (1) Z przyjemnoscia stwierdzam iz moje obawy dotyczace tranzakcji "na odleglosc"... 5minut Krystyna Karpiuk - opinia (2) Niech z okazji Wielkiej Nocy Radość, Pokój w życie wkroczy Szczęścia,... Krystyna Karpiuk z drugiej strony oceniając (1) a ja spotkałam sie z ta firmą w odwrotnych okolicznosciach niz panstwo,bo... Katarzyna
Działają niezgodnie ze STANDARDAMI POśREDNIKA W OBROCIE NIERUCHOMOśCIAMI (2) Zastanawia mnie dlaczego to biuro kiedy do nich się zadzwoni 90% ofert... Wiktoria A. rewelacja (1) polecam Agnieszka Tylko OKONEK (1) Polecam gorąco tę agencję nieruchomości. Jackmate Bardzo dobre biuro nieruchomości (1) Miałam okazję skorzystać z usług tego biura i są naprawdę profesjonalni. Nie... Skorzystałam ODRADZAM!!!!! (1) Totalny brak profesjonalizmu i zainteresowania klientem. Zostalam umówiona na... Marta Dwie profesjonalistki (1) Panie podchodzą do swojej pracy w pełni profesjonalnie. Zrealizowałem z Panią... Bogdan Rewelacja!! (1) Naprawde fachowa obsuga. Doradzili i pomogli w doborze kredytu. Polecam! lukas ania - opinia (1) wydawało mi się ,ze firma z taką tradycją powinna coś sobą i poprzez swoich... ania POLECAM! (1) Nie znam się na formalnościach związanych z kupnem mieszkania, w związku z... Ewa Polecam wszystkim (2) Mimo ze nie mieszkam w Polsce, udalo mi sie szybko i sprawnie sprzedac moje... Przemek BEZSTRESOWA I BARDZO MIłA WSPÓłPRACA (1) Poszukiwałem mieszkania dość pilnie, okazało się, że większość ofert na... Marek Ł. Szybko i efektywnie (1) Szybko i efektywnie Ania BEAZNADZIENE "BIURO" (1) wyznają dewizę - skasować pieniądze i to bez żadnych upustów, ulg. Twarde,... niezadowolona klientka Mam dobrą opinie o tym biurze (1) Pani Adela, właścicielka Biura Ankra to osoba której można zaufać. Na każdym... Adrianna Gotczyk OSZUŚCI!!!! (1) Nikomu nie polecam tej firmy!!Jestem jedną z osób które kupiły mieszkanie na... Emi Odebrali nam prawo do spokojnego życia (1) Podobnie jak 40 innych rodzin kupiliśmy mieszkanie w bloku przy ulicy... Matka Kafe - opinia (1) Nie polecam skorzystania z usług tej firmy- niestety zawiodłam się nawiązująć... Kafe