ODRADZAM !!!! (1) Skorzystalismy z uslug wyceny nieruchomosci. Termin wydania wyceny przesunal... KAFI Polecam (2) W zasadzie o pośrednikach to miałem zdanie co najmniej ambiwalentne. Ale... Artur bardzo pozytywna opinia dla biura Immobila (1) dwa lata temu zostalem slicznie obsluzony, Ilona kupila mi swietne... Bartek
Do pełnej satysfakcji sporo zabrakło (2) ...nie miałem mojej nieruchomości gdzieś,bo kupiłem ją za moje pieniądze,a... Krzysztof Fachowa pomoc (1) Ogromne zangażowanie w stosunku do wykonywanej pracy i rzeczywista pomoc -... Ryszard Super! (1) Byłem bardzo zadowolony z obługi Pani Marii!!! Serdecznie polecam innym Michal Kontrahent na miarę potrzeb! (1) Fachowa i rzetelna obsługa, w dodatku bardzo miła :) Naprawdę firma która... Leon pelna satysfakcja (1) nie zgazam sie z wypowiedzia poprzednikowZakupilam fantastyczny apartament w... dd Szkoda gadać.... (1) Zgadzam się z poprzednikiem!!!Też muszę załatwiać sama swoje formalności,bo... Klient Super biuro nieruchomości (1) Polecam Dom&House. Profesjonalna obsługa, gruntowna znajomość tematu i pomoc... Robert Nie polecam - konkurencja jest bardziej pomocna i efektywna (2) Niekompetencja i brak profesjonalizmu - to wszystko co mogę powiedzieć na... Niezadowolony Profesjonalni i sympatyczni (2) Jedyna agencja z którą miałem do czynienia, w ciągu ostatnich 2 lat, która... Marek ja - opinia (1) ....uwazajcie na niego i na to co mowi i co innego robi mowil ze mieszkanie... ja Gorąco polecam!!! (2) Szybko,sprawnie i bez zbędnych stresów:) Po skontaktowaniu się z biurem... Marta Polecam! (1) ..szczególnie tym którzy szukają mieszkania/domu w Sopocie. To ich mocna... Karol Szukalski Polecam... (1) Powiem krotko.. Pelen profesjonalizm.. Sam nie wiedzalem co i gdzie chce... Karol Rewelacyjne biuro (1) Naprawdę profesjonalna firma ! Możnaby powiedzieć, że potrafią ździałać... Adam Mam b.dobrą opinię o firmie Ankra (1) Zgadzam sie w 100% z tym co napisali poprzednicy.Gdyby wszystkie biura... Adrianna Górska Rewelacja !!! (1) Jak dla mnie rewelacja, korzystałem z kilku biur ale tak miłej atmosfery nie... marek Super! (1) Super. Mimo mojego krytycyzmu i obaw kupilem przez Libra Nieruchomosci... Jerzy K.