Bardzo profesjonalnie (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Naprawdę wiedzą co to znaczy... Piotr Skuteczny pośrednik Pan Janusz (1) Jest mi niezmiernie miło wystawić tak pozytywny komentarz. Miła, fachowa... A Dobra firma (1) Polecam Firmę Muskat & Wicher Nieruchomości.Mają dobrych handlowców . Chaty... Karolina
Profesjonaliści (1) Kupiłem z firmą Neptun 5 mieszkań i polecam każdemu to biuro. Wzorowa... Marek Wszystko gra (1) Profesjonalna obsługa, przyjemna atmosfera, prowizja jak w innych biurach. A... Monika i Andrzej wiktor - opinia (1) Bardzo solidna firma, profesjonalna wiktor Profesjonalnie i szybko (1) Kupiłem mieszkanie poprzez biuro nieruchomości Amber z Gdańska Oliwy. Mają... Marcin Wszystko w jak najlepszym porzadku - zadowolony z kupna:))) (1) Wreszcie po wielui miesiacach znalazlem wymarzony dom. Pani Ilona była w tym... Grzegorz szybko i profesjonalnie (1) polecam marek ok.polecam (1) może być. Polecam Patrycja Nawrocka Polecam (1) Polecam tą agencje. Mnie obsługiwała P Urszula, bardzo miła i konkretna... xx Naprawdę przyjazne biuro (1) Polecam każdemu to biuro. Sprawnie załatwili transakcję i nie zdarli ze mnie :) Mirek Szczerze polecam (1) "Jolex Nieruchomości" to biuro z pomocą którego zakupiłam moje pierwsze... o_la_la Lokal (2) Poszukiwaliśmy lokalu. Pośredników w Gdyni więcej niż gołębi ale ma się... Laurent Schwartz Brak czasu dla Klientów (1) Nie polecam tego biura, wprowadzają klientów w błąd. Przeciągają załatwianie... Adam Najgorszy developer w Trójmieście (1) ....Proponuję udać się na osiedle "bursztynowe wzgórze" i zapytać mieszkańców... oszukany przez Kaję Zadowolony klient (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam Irek Tybel oferta wynajmu mieszkania (1) W dniu 10 listopada 2008 przekazalam agencji klucze do mieszkania,ktore chce... Edyta Barambas BRAK PROFESJONALIZMU (1) To bardzo ciekawe, co Pan poniżej wypisuje - ja mam zupełnie odmienne... M&M obsługa (1) bardzo miła i ładna obsługa ps. A w szczególności p.Marlenaka piotrek