Polecam (1) Najlepsze biuro nieruchomości z jakim miałam do czynienia, wszystko... Rybka Dziękuję i polecam (1) Po kontaktach z innymi agencjami nieruchomości miła niespodzianka, całkowite... Mirosława Wynajem mieszkania pod wynajem (1) Przedstawicielka Dom&House wykazała się 100% rzetelnością. Kontakt nawiązany... Michał Kwas
Alina - opinia (1) Sprzedawałam i kupowałam mieszkanie za pośrednictwem tego biura. Niewielkie,... Alina Zawiodłem sie. (1) Niestety zawiodłem sie. Mieszkanie było na rynku dobre 4 miesiące w tym... Konrad magdalena - opinia (1) Milo napisac cos pozytywnego w opini o tej agencji . Nasza wspolpraca byla... magdalena Niepoważna firma (2) Firma Profit jest niepoważna, olewa klientów, marnuje ich cenny czas. Razem z... Paweł Syrokwarz Zdecydowanie nie ! (1) Obslugujaca pani w tym biurze jest niemila, niekonkretna i wykazuje sie... Gdanszczanin Pozytywnie. (1) Miła i fachowa obsługa.Zlecenie wykonane solidnie i szybko.Firma godna... anonimowy I ja korzystałam z usług tej firmy (1) Miałam tę przyjemność przeprowadzać się z tą firmą jestem bardzo zadowolona... Aldona K gorąco polecam (1) Bardzo profesjonalna obsługa!!! Biuro bardzo mi pomogło w znalezieniu... Katarzyna Matusik Miałam przyjemność (1) I ja miałam przyjemność korzystać z usług tej firmy , jestem zadowolona,... Beata F. POLECAM (1) Korzystałam z usług kancelarii AVIS , jestem bardzo zadowolona , zgrany... DARIA Dziękuję i POLECAM (1) Sama w to nie wierzę !?! Piszę pozytywną opinie o pośredniku w obrocie... Justyna Trafiłam całkiem przypadkowo! (1) Jeden z doradców podsunął mi numer telefonu tej agencji. Zadzwoniłam i odzew... kredytka Pod każdym względem same plusy !!!! (1) Przy pomocy tego biura sprzedałam mieszkanie w 2 tygodnie !!!! Wszystkie... Małgosia bardzo sensowna agencja (1) Wiem, że rzadko kiedy ma sie ochote kogoś za coś pochwalić, ale uważam, że... Jerzy Świetne biuro!!! (1) Chciałbym przede wszystkim podziękowac Pani Annie Szewczyk , mało , że to... stały klient Poleca firmę Immobila (2) W dobie kryzysu na rynku nieruchomości tylko firma Immobila potrafiła... Zadowolony klient polecam tą agencje (1) bardzo miło i profesjonalnie polecam wszystkim karina