Slowik Nieruchomosci (1) Jako klient Slowik Nieruchomosci Jestem bardzo zadowolony z obslugi... Dariusz Stachyra polecam (1) Ostatnio kupiłam mieszkanie korzystając z usług tej firmy i BARDZO POLECAM,... Monika z Gdańska Polecam (1) miła i fachowa pomoc w wynajęciu mieszkania, elastyczne dopasowanie się do... Hanna Szlacheta
Dla mnie bardzo profesjonalnie! (1) Trafiłem do biura za posrednictwem oferty w internecie. Szukałem magazynu dla... Tomek pelen profesjonalizm (1) Szukalem pilnie mieszkania w Gdansku i zglosilem sie do Libry. Otrzymalem... Adam Świetna współpraca! (1) Do firmy Libra Nieruchomości trafiłam przez przypadek i w sumie bez... Magda Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Bogata oferta nieruchomości, a przede... Ewa Szybko, profesjonalnie, bezpiecznie ... (1) Polecam agencję nieruchomości "Cebulscy Nieruchomości". Zakupiłem małe... Jarek POLECAM !!!! (2) Z BIUREM NIERUCHOMOŚCI "IMMOBILA" - SOPOT, WSPÓŁPRACOWAŁAM KILKA LAT. ZA... EWA WATSON Fantastycznie solidna i profesjonalna usługa . (1) Po telefonicznym kontakcie i wyrażeniu naszych oczekiwań ,w umówionym... Barbara i Ryszard Kowalscy dot. wynajmu (2) Pośredniczą wynajmem mieszkania przy ul. świętojańskiej 59/3 w Gdyni (po... ewelina SUPER (2) Dużo pisać nie trzeba. SUPER ! Szybko, sprawnie a przede wszystkim z... Katarzyna Johanson Pośrednicy z doświadczeniem, fachowa obsługa (1) Polecam to biuro, w niecałe 2 tygodnie znaleziono idealne dla mnie... Marzena Olejnik Profesjonalnie (1) Fachowa obsługa, dużo cierpliwości, spokoju i pomocy merytorycznej. Dobry... Iwona Jar rewelacja (1) Polecam gorąco! Pomoc Pani Natalii Gleinert w pertraktacjach z klientem... julka Polecam! (1) Wielki pozytyw z mojej strony. Wszystko przebiegło sprawnie (jak w... Anna Śladewska Bardzo profesjonalny pośrednik. (1) Bardzo profesjonalny pośrednik. Piotr szybko i sprawnie (1) Za pośrednictwem tego biura kupiłam działkę w Chwaszczynie. Działka super,... Katarzyna aneta - opinia (1) Wszystko według obowiązujących norm.POLECAM aneta Wielki pozytyw (1) Pani Monika jest 100% profesjonalistką która ma wspaniałe podeście do... Waldemar