Gratulacje (1) Nigdy wcześniej nie spotkałem się z takim podejściem do klienta.Właścicielka... Władysław Zdecydowanie polecam (5) Skuteczni i kompetentni. monika Bardzo solidni! (1) Kupowalem przez ta agencje mieszkanie.Pan który z nami zalatwial sprawy... ZYGI
Nie polecam (1) Firma nie gwarantuje kompleksowej usługi.W chwili pojawienia sie problemów... Krzysztof Solidna firma (1) Atrakcyjne prowizje dobry wybór i fachowe doradztwo również w doborze kredytów. Michał Miło , poprostu ok (1) Pierwsza agencja w której dostałem informacje co to znaczy TKN - trójmiejska... Marcin Wierzbicki Super biuro (1) W trzy tygodnie znaleziono mi kupca na moje mieszkanie. Sprawna obsługa bez... M.K. Kupno mieszkania (1) Jestem naprawde zadowolona z wspolpracy, szukalysmy jakis czas (nie wciskano... Dorota H. Polecam (1) A ja wręcz przeciwnie ,miałam mieszkanie u konkurencji, fakt, że malutkie... krystyna SUPER BIURO !!! NAPRAWDĘ POLECAM !!!!! (1) Współpracuję z tą Agencją Nieruchomości od dobrych kilku lat.Kupowałem i... Waldemar Nowicki polecam bardzo (1) Skorzystałam z usługi wyceny nieruchomości w firmie Cerber w styczniu 2010... Bożena z Kartuz Profesjonalna firma! (2) Szczerze polecam współpracę z firmą Dom & House. Bardzo dobre podejście do... Aleksandra . K. bardzo (2) konkretnie, szybko, spokojnie, genialnie za pomoc w formalnościach należy... dr Jot Firma godna polecenia! (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Miałam problemy ze sprzedażą... Miszkanka Gdańska Zdecydowanie polecam! (1) Miła obsługa, profesjonalne podejście, załatwili za mnie wszystko a prowizja... Maciej Ocena. (1) Biuro godne zaufania, przeprowadzona transkacja odbyła się szybko i sprawnie.... Damian Z. Sprzedaż w dwa tygodnie! (1) Chciałam tą droga pochwalić moich sąsiadów z Żabianki, którzy sprzedali moje... Pani Bogusia Profesjonalizm i doskonałe wyczucie potrzeb klienta (1) Poszukiwaliśmy lokalu na hostel w Sopocie od blisko roku, więc mieliśmy... Iwona Rusińska profesjonalnie (1) Właśnie piszę ze swojego nowego mieszkania, które kupiłam dzięki biurowi... Joanna K. Bardzo miła i fachowa obsługa (1) Polecam!!! BasiaK