ANNA (1) POLECAM USŁUGI TEGO BIURA-P.PAWEŁ ZAŁATWIŁ WSZYSKIE MOJE SPRAWY... ANNA Zdecydowanie polecam (2) Pełen profesjonalizm, szalenie miła obsługa, fachowe doradztwo i kompetentne... K. Nawrocki Zdecydowanie polecam (2) Sympatyczne panie, w pełni profesjonalne podejście do tematu - w pełni... Paweł P.
firma ok (1) miałem doczynienia z p.Joanną-bardzo się stara, pomogła mi znaleźć nowe... Jarek SUPER BIURO (2) Bardzo solidne biuro, super przygotowani do transakcji, pomocni w załatwianiu... EGS Firma niesolidna (1) firma kiepska. nieprofesjonalna obsługa, naciągacze. Klient super obsluga (1) wynajelismy mieszkanie na gdanskiej morenie w nowym budownictwie. wszystko... tomaszek Polecam (1) Skorzystałam z usług Pana Słowika poszukując mieszkania do wynajęcia, szybko... Anna Polecam (2) Biuro Tyszkiewicz znam od kilku lat - już 5 lat temu gdy wynajmowałem... Marcin Borkowski Maja - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Bardzo fachowe biuro!!! Polecam wszystkim Maja miło i profesjonalnie (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tym biurem, pełen profesjonalizm i... Dorota ŚWIETNI - jak na biuro nieruchomości... :) (2) Dwa razy w życiu korzystałem z usług agencji nieruchomości. 9 lat temu -... Janusz G. Polecam (1) Z usług tego biura skorzystałem z rekomendacji moich znajomych , przy... krzysiek Izka - opinia (1) Niezła oferta. Obsługa też w porządku. Cóż więcej, polecam po prostu. Izka Polecam firmę Słowik Nieruchomości (1) Firma podchodzi do swoich klientów bardzo profesjonalnie. Pośrednik... G.S. Dorota - opinia (2) Umieszczająca nieruchomość w Biurze Partnerzy traci się tylko czas, gdyż... Dorota Zdecydowanie polecam usługi tego Biura. (2) Profesjonalnie zajęli się wynajmem, a potem sprzedażą mojego... Bożena Krzyżanowska Zdecydowanie polecam skorzystanie z usług Biura (2) W 2008 r. za pośrednictwem Biura kupiłem mieszkanie. Biuro było obecne przy... Tadeusz Gierdziejewski Jestem bardzo zadowolona (1) W tym roku w lipcu razem z mężem skorzystalismy z usług tej firmy, mimo... bardzo zadowolona mieszkanka Sop Firma godna polecenia. (1) Praca Agencji Nieruchomości" Słowik" jest profesjonalna, kompetena i... H.Dec