beznadzieja (1) Niemiły, chamowaty pan właściciel agencji nieruchomości. Zero... Klient Firma solidna-wykazuje żywe zainteresowanie (1) zleconymi czynnościami,częsty kontakt z klientem,merytorycznie opracowana... Wiesław Surgota Seminarium dot. trójmiejskich rynków nieruchomości na rynku wtórnym (1) Seminarium skierowane było dla studentów z koła Naukowego Inwestor... Monika Dziedzic
Rafał - opinia (1) Pełen profesjonalizm, gorąco polecam. Rafał zmany na gorsze. (1) Od kiedy firma partnerzy polaczyla sie z metrohouse,zaczely w niej... wojtek Zero kontaktu (3) Od ponad tygodnia próbuję skontaktować się z agentem Metrohouse Partnerzy,... Marek S. PROFESJONALIZM (1) Obsługa bardzo propfesjonalna, fachowe doradztwo, genialne oferty,... Izabela Wszystko okey (2) Znajoma poleciła mi to biuro i jestem zadowolona. Nie ma problemów by się... Monika Polecam (1) Ponad miesiąc temu udało mnie się wynająć mieszkanie w Gdyni poprze biuro DJ... Pati Polecam (1) Polecam RS Polecam (1) Fachowa, rzetelna firma,wszystko zapięte na ostatni guzik, małe koszty Shrek Polecam, super obsługa!!! (1) Witam, ostatnio zakupiłam mieszkanie w Rumi za pośrednictwem Biura... Żaneta Adanm obecnie z Wawy - opinia (1) Napisałem już w innym miejscu na forum na tym portalu, więc tutaj zacytuję... Adanm obecnie z Wawy polecam (1) Sprzedałem poprzez firmę DJ Remonę swoją kawalerkę we Wrzeszczu, jestem... paweł Szymkowiak Nieruchomości (1) Profesjonalna i fachowa obsługa. Pomoc jeśli chodzi o załatwianie wszelkich... Kasia L. Nie polecam (4) Pani, która tam pracuje ma w głębokim poważaniu klientów. Widoczny brak... Michał Przemas - opinia (1) Agencja godna polecenia. Miałem okazję sprzedawać mieszkanie za pośrednictwem... Przemas Bardzo zadowolony klient (1) Poszukując swojego pierwszego wymarzonego mieszkania, zdecydowałem się... Tomasz Fatalnie! (1) Nigdy nie piszę opinii, ale jestem tak zbulwersowana, że odstępuję od tej... Zbulwersowana Nie polecam tej agencji (1) Zdecydowanie nie polecam tej agencji. Większość ogłoszeń opisowych,... Maciej Kowalski