Świetna obsługa, dokonały kontakt i współpraca! (1) Sprzedawałam mieszkanie za pośrednictwem tego biura i jestem zadowolona z ich... Magda Nowak polecam tym którzy sprzedają (1) Gorąco polecamy wszystkim sprzedającym nieruchomości. Mieliśmy przyjemność... Tomek Polecam (1) Profesjonalnie, to chyba najlepszy komentarz.B dobry kontakt ,niczym nie... Jan
Polecamy !!!!!! (1) W czerwcu 2012 korzystaliśmy z usług Biura Nieruchomści' Starnawska'!... Emilia i Witold PORAŻKA (1) Nie chciałam absolutnie korzystać z usług tego biura. Zamieściłam ogłoszenie... wioleta Gorąco polecam (1) Przemas - opinia obsługa: 6 oferta: 6... Marzena Nie polecam (1) Witam, Nie polecam, b.wysoka prowizja a zerowa pomoc, wręcz olewanie... Przemek nie jestem zadowolona (1) Nie jestem zadowolona, wysoka prowizja, niska jakość obsługi-agent nie dosyć,... Magda Jak najdalej (1) Nie polecam!3miesiące temu podpisałem umowę i od tego czasu 1 oglądający... Sławek Nie polecam (1) Nie polecam tej agencji, obiecali szybką sprzedaż, a przez 3 miesiące był... Aneta Profesjonalna i miła obsługa (1) Bardzo polecam firmę Starnawska Nieruchomości, a w szczególności Panią... Kasia Polecam (1) Dziekuje za pomoc! Z wielka niepewnoscia zlecilam sprzedaz nieruchomosci... Hanna POLECAM!!! (1) Zakupiłam mieszkanie za pośrednictwem tego biura. Wszystko było dobrze... Magda Polecam (1) Byłam na rozmowie, Pan prowadzący rozmowę-taki z bródką bardzo... Słońce Jesteśmy zadowoleni :-) (1) Polecamy wszystkim to biuro nieruchomości, gdy szukają własnego M.... Darek Przemiła, profesjonalna obsługa (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panią Kingą przy sprzedaży... Kasia a ja mam inne zdanie (2) i uważam, że należy pisać również dobre opinie, oglądałam z tą Panią... michał Zadowolona klientka (1) Gorąco polecam wszystkim poszukującym nieruchomości do kupienia. Miałam... B arbara Pełen profesjonalizm (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z panią Kingą Janicką -... A.W. Życzliwość i rzetelność (1) Bardzo miła i fachowa obsługa przy zakupie mieszkania-transakcja od początku... Tomek