a ja nie polecam (3) właśnie się dowiedziałam, niestety nie od pana pośrednika, że nieruchomość... zawiedziona SERDECZNIE P O L E C A M!!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo miła, rzetelna i fachowa obsługa klienta. To biuro pośrednictwa jest... Kasia DRAMAT (1) Odradzam wszystkim korzystanie z firmy. Pani ktora podpisala z nami umowe... Pawlak
POLECAM DOM&HOUSE (1) profesjonalna i miła obsługa, Pan Maciej Świtalski pomagał mi w znalezieniu... BJ Zdecydowanie polecamy! (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa! Pani Beata zajęła się wynajmem naszego... Sylwia Szybko ,sprawnie, miło, profesjonalnie ! (2) Jak w tytule , plus uczciwie ( czego mało w dzisiejszym świecie ). Z czystym... Michał nie uzyskałem pomocy (1) Witam, potrzebowalem wynająć lokal i zainteresował mnie jeden z ul.... Michał Nowaczyński the best of the best !!!!!!!!!!! (1) Pani Jola Szymkowiak to wysoka jakość i pełen profesjonalizm a do tego... Ania Polecam (1) Ocena mówi wszystko. Szybko, sprawnie, sympatycznie. Bardzo dobry kontakt,... Marcin Pełen profesjonalizm !!!!!!!!!!!! (1) Pełen profesjonalizm w podejściu do klienta , bardzo miła obsługa , super... Artur Szwed w 100 % profesjonaliści (1) Współpraca z Panem Markiem uświadomiła nam jaka jest rola pośrednika... marta Młodość górą w handlu nieruchomościami (1) Spośród czterech pośredników, z którymi miałam do czynienia w trudnym dla... Basia polecam (1) Profesjonalna i miła obsługa; krótko mówiąc - twoje mieszkanie w dobrych... Iza ŻYCZLIWOŚĆ I PROFESJONALIZM (1) Zdecydowanie polecam usługi Dom & House, szczególnie reprezentującej Agencję... Dana Profesjonalna i szybka obsługa (1) Witam polecam wszystkim, miło , sympatycznie a przedwszytskim rzetelnie i... Paweł Maciej z Sopotu - opinia (1) Jestem wymagającym i wyczulonym na jakość obsługi klientem. Doceniam wszystko... Maciej z Sopotu solidny pośrednik (1) Polecamy szczególnie pana Leszka Kochanowskiego z filii na przymorzu! Tak... Marta i Mirosław K. miło, profesjonalnie i szybko (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z biurem Cebulscy. Bardzo szybko udało... Lucyna Makler jak najlepszy przyjaciel!!! (2) Nadal trudno mi uwierzyc, że istnieją tacy ludzie a co dopiero maklerzy...!!!... Andreas K. Profesjonalna obsługa (1) W pełni polecam korzystanie z oferty tego biura. Przesympatyczny personel... Leszek Radkiewicz