antypośrednik (1) Ilekroć komukolwiek opowiadam o tej transakcji, umiera ze śmiechu i mówi... Ewa Zadowoleni (1) Jesteśmy zadowoleni z fachowej i sprawnej obsługi. Tamara Tamara Chyłkowska Bardzo OK (1) Dziękuję bardzo przemiłęj Pani Oli z Biura Neptun !!! Niejako "za rączkę"... Dariusz
Sprawnie i szybko (1) Skutecznie i sympatycznie, zarowno sprzedaz jak i zakup. Dziekuje. Zadowolony... Z.Kluskiewicz Bardzo dobrzy fachowcy (1) Z pomoca tego biura nabyliśmy właśnie wymarzony dom. Każdemu bym winszował... Wiesław i Monika polecam! (1) Moja pierwsza przygoda z biurem pośrednictwa i na pewno nie ostatnia !... mieszkanka osowy z ul. Antygony Super (1) Bardzo polecam uslugi biura Neptun!!!Mila obsługa,zawsze mozna liczyc na ich... biardyk Biuro godne polecenia... (1) Kupiłam mieszkanie z biura Neptun. Wszystko ok. Polecam. Maria Polecam (1) Współpracę mogę określić w trzech słowach: szybko, profesjonalnie skutecznie!... Magda Jestem zadowolona (1) Najważniejsze, że dostałam kredyt a termin realizacji był stosunkowo krótki.... Kamila Bardzo pomocna Pani właściciel (1) Szukałem mieszkania do wynajęcia - wszystko odbyło się szybko i j konkretnie. Andrzej M. Kupno domu (2) Witam, POLECAM ! Jest różnica w obsłudze jak pośrednik /?/ a może raczej... Artur Bach ZAKUP LOKALU (1) Te biuro zostało mi polecone przez znajomego.Nie zawiodłam się.Konkretne... Aleksandra Kulig Super ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! (1) Polecam. Sprawnie. Szybko. Profesjonalnie ! ! ! ! ES Bez zarzutu (1) Przyjazne i profesjonalne podejście do klienta.Monitowanie transakcji od... Agnieszka Zadowolona i pozytywnie zaskoczona (1) Mieszkam w Sopocie. Kupiłam już niejedno mieszkanie i współpracowałam z... Anka Polecam (1) Naprawdę fachowe i pełne zaangażowania wsparcie. Pani Iwona kompetentna i... Mateusz ZAKUP WARSZTATU (1) Pomogli w znalezieniu atrakcyjnego lokalu przemysłowego - po roku czasu... Jarek opinia (1) w trakcie załatwiania formalności związanych z nabyciem nieruchomości uważam... Grażyna Pasiut Rewelacja!!! (1) Sprawni, profesjonalni....po prostu fachowcy w swojej dziedzinie MMM