Do pełnej satysfakcji sporo zabrakło (2) ...nie miałem mojej nieruchomości gdzieś,bo kupiłem ją za moje pieniądze,a... Krzysztof Fachowa pomoc (1) Ogromne zangażowanie w stosunku do wykonywanej pracy i rzeczywista pomoc -... Ryszard Super! (1) Byłem bardzo zadowolony z obługi Pani Marii!!! Serdecznie polecam innym Michal
Kontrahent na miarę potrzeb! (1) Fachowa i rzetelna obsługa, w dodatku bardzo miła :) Naprawdę firma która... Leon pelna satysfakcja (1) nie zgazam sie z wypowiedzia poprzednikowZakupilam fantastyczny apartament w... dd Szkoda gadać.... (1) Zgadzam się z poprzednikiem!!!Też muszę załatwiać sama swoje formalności,bo... Klient Super biuro nieruchomości (1) Polecam Dom&House. Profesjonalna obsługa, gruntowna znajomość tematu i pomoc... Robert Nie polecam - konkurencja jest bardziej pomocna i efektywna (2) Niekompetencja i brak profesjonalizmu - to wszystko co mogę powiedzieć na... Niezadowolony Profesjonalni i sympatyczni (2) Jedyna agencja z którą miałem do czynienia, w ciągu ostatnich 2 lat, która... Marek ja - opinia (1) ....uwazajcie na niego i na to co mowi i co innego robi mowil ze mieszkanie... ja Gorąco polecam!!! (2) Szybko,sprawnie i bez zbędnych stresów:) Po skontaktowaniu się z biurem... Marta Polecam! (1) ..szczególnie tym którzy szukają mieszkania/domu w Sopocie. To ich mocna... Karol Szukalski Polecam... (1) Powiem krotko.. Pelen profesjonalizm.. Sam nie wiedzalem co i gdzie chce... Karol Rewelacyjne biuro (1) Naprawdę profesjonalna firma ! Możnaby powiedzieć, że potrafią ździałać... Adam Mam b.dobrą opinię o firmie Ankra (1) Zgadzam sie w 100% z tym co napisali poprzednicy.Gdyby wszystkie biura... Adrianna Górska Rewelacja !!! (1) Jak dla mnie rewelacja, korzystałem z kilku biur ale tak miłej atmosfery nie... marek Super! (1) Super. Mimo mojego krytycyzmu i obaw kupilem przez Libra Nieruchomosci... Jerzy K. Świetnie zorganizowane biuro (1) Absolutnie polecam biuro. Cała transakcja przebiegła spokojnie i pod nadzorem... misiek polecam (1) Mieszkanie wystawiałem w ogłoszeniach od października 2007r - 50 mkw. I do... Robert dziekuje:) (1) Serdeczne podziekowania dla Pani Beaty Toporskiej i Pani Anety... Renia Stankiewicz