Kupno domu (2) Witam, POLECAM ! Jest różnica w obsłudze jak pośrednik /?/ a może raczej... Artur Bach ZAKUP LOKALU (1) Te biuro zostało mi polecone przez znajomego.Nie zawiodłam się.Konkretne... Aleksandra Kulig Super ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! (1) Polecam. Sprawnie. Szybko. Profesjonalnie ! ! ! ! ES
Bez zarzutu (1) Przyjazne i profesjonalne podejście do klienta.Monitowanie transakcji od... Agnieszka Zadowolona i pozytywnie zaskoczona (1) Mieszkam w Sopocie. Kupiłam już niejedno mieszkanie i współpracowałam z... Anka Polecam (1) Naprawdę fachowe i pełne zaangażowania wsparcie. Pani Iwona kompetentna i... Mateusz ZAKUP WARSZTATU (1) Pomogli w znalezieniu atrakcyjnego lokalu przemysłowego - po roku czasu... Jarek opinia (1) w trakcie załatwiania formalności związanych z nabyciem nieruchomości uważam... Grażyna Pasiut Rewelacja!!! (1) Sprawni, profesjonalni....po prostu fachowcy w swojej dziedzinie MMM Kontrakt- naprawde fachowa obsługa (1) Jeżeli chodzi o załatwienie formalności to nie ma żadnych problemów Biuro... Hanna Herdzik Bardzo profesjonalnie (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Naprawdę wiedzą co to znaczy... Piotr Skuteczny pośrednik Pan Janusz (1) Jest mi niezmiernie miło wystawić tak pozytywny komentarz. Miła, fachowa... A Dobra firma (1) Polecam Firmę Muskat & Wicher Nieruchomości.Mają dobrych handlowców . Chaty... Karolina Profesjonaliści (1) Kupiłem z firmą Neptun 5 mieszkań i polecam każdemu to biuro. Wzorowa... Marek Wszystko gra (1) Profesjonalna obsługa, przyjemna atmosfera, prowizja jak w innych biurach. A... Monika i Andrzej wiktor - opinia (1) Bardzo solidna firma, profesjonalna wiktor Profesjonalnie i szybko (1) Kupiłem mieszkanie poprzez biuro nieruchomości Amber z Gdańska Oliwy. Mają... Marcin Wszystko w jak najlepszym porzadku - zadowolony z kupna:))) (1) Wreszcie po wielui miesiacach znalazlem wymarzony dom. Pani Ilona była w tym... Grzegorz szybko i profesjonalnie (1) polecam marek ok.polecam (1) może być. Polecam Patrycja Nawrocka