Sprzedaż w dwa tygodnie! (1) Chciałam tą droga pochwalić moich sąsiadów z Żabianki, którzy sprzedali moje... Pani Bogusia Profesjonalizm i doskonałe wyczucie potrzeb klienta (1) Poszukiwaliśmy lokalu na hostel w Sopocie od blisko roku, więc mieliśmy... Iwona Rusińska profesjonalnie (1) Właśnie piszę ze swojego nowego mieszkania, które kupiłam dzięki biurowi... Joanna K.
Bardzo miła i fachowa obsługa (1) Polecam!!! BasiaK Ocena od zadowolonej klientki (1) Polecam współpracę z biurem Troja Invest - młodzi, rzetelni i chętni do... Manuela T. Ostrzeżenie! (1) Biuro nie zasługuje na zaufanie i nie traktuje poważnie klienta. Agent... rozczarowana Polecam! (1) Firma profesjonalna. Pani Paulina bardzo sympatyczna i kompetentna, pomogla... Małgorzata, Jarek Polecam - szybko, miło i zgodnie z oczekiwaniami (1) Profesjonalna obsługa, pełne wsparcie jeśli chodzi o formalności, miła... Tomek Witam! (3) na targach odwiedzilem stoisko Tyszkiewicz i musze powiedziec, ze bylo... Zbyszek Polecam (1) Najlepsze biuro nieruchomości z jakim miałam do czynienia, wszystko... Rybka Dziękuję i polecam (1) Po kontaktach z innymi agencjami nieruchomości miła niespodzianka, całkowite... Mirosława Wynajem mieszkania pod wynajem (1) Przedstawicielka Dom&House wykazała się 100% rzetelnością. Kontakt nawiązany... Michał Kwas Alina - opinia (1) Sprzedawałam i kupowałam mieszkanie za pośrednictwem tego biura. Niewielkie,... Alina Zawiodłem sie. (1) Niestety zawiodłem sie. Mieszkanie było na rynku dobre 4 miesiące w tym... Konrad magdalena - opinia (1) Milo napisac cos pozytywnego w opini o tej agencji . Nasza wspolpraca byla... magdalena Niepoważna firma (2) Firma Profit jest niepoważna, olewa klientów, marnuje ich cenny czas. Razem z... Paweł Syrokwarz Zdecydowanie nie ! (1) Obslugujaca pani w tym biurze jest niemila, niekonkretna i wykazuje sie... Gdanszczanin Pozytywnie. (1) Miła i fachowa obsługa.Zlecenie wykonane solidnie i szybko.Firma godna... anonimowy I ja korzystałam z usług tej firmy (1) Miałam tę przyjemność przeprowadzać się z tą firmą jestem bardzo zadowolona... Aldona K gorąco polecam (1) Bardzo profesjonalna obsługa!!! Biuro bardzo mi pomogło w znalezieniu... Katarzyna Matusik