Polecam (1) Uczęszczałem na zajęcia z chemii i matematyki z panią Milena i jestem bardzo... absolwent Korepetycje z biologii (1) Bardzo polecam zajęcia z biologii z P. Anią Iglikowską. Jestem bardzo... Karolina Serdecznie polecam zajęcia z Panią Kasią (1) Miałam przyjemność uczestniczyć w zajęciach prowadzonych przez Panią Kasię.... Aneta
Polski z p. Kasią (1) Chciałem polecić wszystkim zajęcia z polskiego. P. Kasia jest świetnym... Michał M. Język polski - gorąco polecam! (1) Uczestniczyłam w zajęciach z języka polskiego prowadzonych przez Panią Kasię... NR Polski na 6!!! (1) Gorąco polecam wszystkim zajęcia z polskiego prowadzone przez Panią Kasię!... Karol siakulek - opinia (1) Akademię Brainers bez chwili zawahania oceniam na 6. Zwłaszcza zajęcia z... siakulek Zajęcia z Polskiego z Panią Kasią.G (1) Jestem bardzo zadowolona z zajęć z Panią Kasią atmosfera na zajęciach bardzo... Nina język polski tylko z Panią Kasią ! :))) (1) Po kilku latach od matury postanowiłam zdawać ją jeszcze raz, tym razem na... Karolina B. Ania - opinia (1) Bardzo przystępnie prowadzony kurs. Zajęcia i zadania dostosowane do poziomu... Ania Korepetycje on-line biologia (1) Korzystałam z korepetycji on line przygotowujących do matury z biologii z... Agnieszka Intensywny kurs z Biologii (1) Jedne z lepszych zajęć z biologii przygotowujących do matury w jakich... Magdalena Leszczyc Brainers - kurs intensywny (1) Kurs intensywny to świetna powtórka przed maturą - omawiane są najważniejsze... Julia Intensywny kurs maturalny z biologii. (1) Kurs oceniam oczywiście na 6.Bardzo podobało mi się podzielenie na... Marlena Naprawdę warto! (1) Kursy intensywne z biologii to naprawdę strzał w dziesiątkę! Polecam każdemu... Daria Z. Warsztaty Sherlock Holmes (1) Chciałam bardzo polecić warsztaty, które są organizowane w Brainers oraz... Karolina zajęcia z biologii + warsztaty Sherlock Holmes = Dla mnie na 6! (1) Co do zajęć z Panią Doktor Aleksandrą to od początku nie miałam wątpliwości,... siakulek Warsztaty/kursy online (1) Bezstresowe podejście, ciekawe materiały, różnorodny wybór zajęć (kursy... Gabriela Zadowolona (1) Syn uczęszczał na zajęcia lipiec-sierpień z j.polskiego( kl1 liceum ) u p... Małgorzata Jak polski, to tylko z Panią Kasią! (1) Co tu dużo pisać - jeśli ktoś chce zdać dobrze maturę z polskiego, to MUSI... Agacia L.