Jestem zadowolona (1) Pani Aleksandra jest naprawdę świetna, ma bardzo dużą wiedzę umie dobrze... Emilia M Kasia Królewicz wyniesie Cię na sam szczyt (1) Miałem przyjemność skorzystać z oferty przygotowania do matury Pani Kasi i... Krzysztof Pitrowski :) (1) bardzo milo bede wspominac zajecia z Pania A.Rutkowską :):):):):) zajecia... Toskaaaa
Polecam!! (1) Kurs jest naprawdę wartościowy, prowadzony przez profesjonalistę, w baardzo... Karolina Serdecznie polecam! (1) Szybka obsługa, świetny kontakt i miła atmosfera. Sprawnie i rzetelnie. Czego... Renata M Szczerze polecam! (1) Ola Rutkowska (współtwórczyni akademii) przygotowywała mnie do rozszerzonej... joy Pozytyw (1) Jestem bardzo zadowolony. Od momentu zapytania via gg - mogłem już w... Rav język polski i chemia (1) Zarówno jedne jak i drugie zajęcia były prowadzone w interesujący sposób.... GB Polecam (1) Szybko, sprawnie, konkretnie. Krystian K Dr Aleksandra Rutkowksa (1) Konkretny rzetelny i pomysłowy nauczyciel. Podchodzi z pasją do tego co... Piotrek Pani Ola Rudkowska (1) Pani Ola to najsympatyczniejszy wykladowca z jakim mialem do czynienia.... psztynx CHEMIA ? - SUPER ! :) (1) Polecam bardzo zajęcia z chemii ! Znam osobiście Panią, która je prowadzi i... Natalia Rynio