POLSKI- TYLKO Z PANIĄ KASIĄ KRÓLEWICZ (1) To prawda, Pani Kasia działa cuda! W czasie zaledwie trzech miesięcy Pani... Iwona Polski- Pani Kasia działa cuda! (1) Język polski to moja zmora- nudny i nie do pojęcia. O tej maturze... Justyna Matura to bzdura, ale tylko z Panią Kasią :-) (1) Polecam wszystkim zajęcia z polskiego prowadzone przez Panią Kasię. Na... Hubert M.
POLSKI - polecam!!! (1) W minionym roku szkolnym miałam zajęcia z Panią Kasią, najlepszą polonistką,... Pola K. Najlepszy kurs z biologii na świecie! (1) Dzięki Pani Aleksandrze Rutkowskiej udało mi się rozgryźć klucz na... Paulina Opinia (1) Język Polski z Panią Katarzyną okazał się bardzo ciekawym przedmiotem gdzie... Weronika J. Polski - polecam (2) Gorąco polecam zajęcia z języka polskiego prowadzone przez Panią Kasię - jest... Mateusz Polski na 6 !!! (1) Kto wymiata? Kto wymiata? Pani Kasia mistrzem świata !!! Najlepsze zajęcia,... Kordian Intensywny kurs z Biologii (2) Uczestniczyłem w wyżej wymienionym kursie, który wszystkim osobom, walczącym... Tomek Opinia (2) Biologia przez wiekszą część mojego życia była ciekawa jedynie pod względem... ~Ela Opinia (1) Biologia przez wiekszą część mojego życia była ciekawa jedynie pod względem... ~Ela Język polski - polecam (1) Zajęcia z Panią Kasią są super. W ciągu 3 miesięcy nadrobiłem braki z całych... Mateusz Język polski z panią Kasią (1) Z całym przekonaniem polecam wszystkim maturzystom (i nie tylko) zajęcia... Weronika Przygotowanie do matury 2015 (2) Moja córka uczestniczyła w kursie przygotowawczym do matury 2015 z biologii.... Cezary Serdecznie polecam (1) Miałem okazje uczęszczać na zajęcia z języka Polskiego z Panią Kasią... Cezary Kosmus Polski z P. Kasią (1) Lekcje we wspaniałej atmosferze, zero stresu, a jednocześnie praca wykonana,... Anita Dobre do maturki (1) Świetny poziom nauczania, wszystko dobrze tłumaczone. Nauczyciele byli w... Abiturient Najlepszy kurs (1) Zajęcia prowadzone bardzo profesjonalnie, również w wygodnej i jeszcze mało... paulina Akademia Brainers - Kurs Intensywny z Biologii (1) Polecam Kurs Intensywny z Biologii Akademii Brainers każdemu, kto chciałby... Maciek Biologia z Panią Anią! :) (1) Najlepsze zajęcia z biologii! Pani Ania jest wybitną nauczycielką z... Dominika