POLECAM!!! (1) Zajęcia z języka polskiego z Panią Kasią to sama przyjemność. ogromna... Mateusz Selinski Asia - opinia (5) Wszystkim maturzystom serdecznie polecam skorzystanie z usług Akademii... Asia Doskonałe korki (1) Warte polecenia. Osoby o ogromnej wiedzy i mające zdolność jej przekazywania.... Samael
NIE POLECAM (2) Niestety, pomimo olbrzymich obietnic, Akademia nie była w stanie przygotować... Niezadowolona Biologia (1) Jak biologia to tylko z p. Anią. :) Ogromna wiedza, odpowie na każde pytanie,... Joanna Serdecznie polecam ! (1) Miałam okazję spotykać się z panią Olą na indywidualnych lekcjach z... Monika. Polecam ! (1) Po zakończonym kursie pragnę podziękować za przekazaną wiedzę szczególnie za... Jacek Matura Cię przerasta? Zgłoś się do Pani Kasi! (1) Matura Cię przerasta? Zgłoś się do Pani Kasi! Matura spędzała mi sen z powiek... D. C. BIOLOGIA "Pamiętajmy o logice. Tam, gdzie jej brak, należy doszukiwać się podstępu." (1) Moja przygoda z Akademią Brainers rozpoczęła się we wrześniu 2011r. i trwała... Nadia B. Polski z P. Kasią (1) Dzięki zajęciom z polskiego, prowadzonym przez P. Kasię, moja ocena na... Adamiec Polecam ! (1) Witam, korzystałem z indywidualnych zajęć z biologii i chemii, gdyż... Mateusz Język polski z Panią Kasią :) (1) Bardzo polecam tę szkołę! Miałem w tym roku przyjemność współpracować z Panią... Pawlo2/4 Polski na 5-tkę! (1) Polecam zajęcia z p. Kasią. Była fajna atmosfera i wiele się nauczyłam.... Kasia D. Kurs przygotowawczy do matury - biologia (3) Kurs jest naprawdę świetnie przygotowany, wykładowcy posiadają ogromną wiedzę... Michał Sz. matura z j.polskiego (1) Dzięki Pani Kasi język polski to pikuś :-) polubiłam Romantyz i Mickiewicza... Grażyna L. Matura z polskiego (1) Chciałbym polecić zajęcia przygotowujące do matury z polskiego, które... Daniel S. Polecam (1) Świetny poziom nauczania, nauczyciele potrafią zaciekawić i zajęcia są... Kamil Gorąco polecam!!! (1) Gorąco polecam zajęcia z Panią Kasią Królewicz - jest miła, otwarta i... Ewa P. Pani Kasia jest the best (1) Pani Kasia uczy mnie już kolejny rok i chociaż do matury zostało mi jeszcze... Adam Pani Kasia (1) Pani Kasia uratowała moją maturę, mimo że jej stan był agonalny. I będę jej... Mateusz