Najlepsza szkoła w mieście! (1) rozpoczęłam kurs w szkole jazdy el...sch.. ( nie polecam) ,totalna... Joanna Najlepsza szkoła prawa jazdy w Gdyni :) (1) Instruktor Marek potrafi z niewyuczalnego i bojącego się jeździć kursanta... stokrotka akademia dobrej jazdy (1) szkółka godna polecenia :) Anonim
Dobrze :) (1) Miła atmoswera Polecam Kuba dobra jazda (1) Profesjonalne nauczanie szacunek bardzo dobra współpraca polecam szkołe. Kuba ;))))))))) (1) Bardzo dobra współpraca, profesjonalizm i miła atmosfera. Każdego nauczą... Zybi Profesjonalnie (1) Chcesz cieszyć się jazdą samochodem,jeździć bezpiecznie i dobrze, koniecznie... Piotr K. Najlepsi! (1) Do ADJ trafiłam dzięki rekomendacji znajomych i wiem, że lepiej wybrać nie... Patrycja M. Najlepsza szkoła! (1) Najmilsi instruktorzy:) Ola W Tylko Akademia Dobrej Jazdy! (1) Dziękuję za pomoc w przygotowaniu do jednego z ważniejszych egzaminów w moim... Vella Dziękuje Grzegorzowi i całej ADJ (1) Dziękuje Grzegorzowi za cierpliwość, dobrą nauką,odpowiedzi na każde pytanie... Karla Polecam w 100% (1) Naprawdę polecam wszystkim a w szczególności tym którzy nie czują się pewnie... Monika LEPIEJ TRAFIĆ NIE MOGŁEM!! (1) Serdecznie dziękuję Mariuszowi za solidne i indywidualne przygotowanie!!... Piotr Sz. Zycze wszystkim powodzenia (1) Witam ! Komentarz pisze z niewielkim opoznieniem : ), gdyz prawojazdy mam... L Goraco polecam!!!!!!:) (1) Do Akademii dobrej jazdy trafilam z polecenia kolezanki, swiezo po ukonczeniu... Ola M. Jarosław Stelmach - opinia (1) Akademie Dobrej Jazdy, polecam wszystkim którzy mają problemy ze zdaniem... Jarosław Stelmach polecam (1) Trafiłem z ogłoszenia ale instruktor jazdy Mariusz jest najlepszy- polecam! PAweł BEST OF THE BEST (1) Nie wierzcie wysublimowanym reklamom, nie wierzcie krzykliwym ulotkom, nie... Mateusz Dul AKADEMIA DOBREJ JAZDY GDYNIA (1) Serdeczne podziękowania dla Pana Macieja z Akademii Dobrej Jazdy za... Monika SERDECZNIE POLECAM!! (1) Nazwa szkoły mówi już sama za siebie. W Akademii Dobrej Jazdy na prawdę... Ania