POLECAM (1) Jak piszą poprzednicy, NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY. Pełen profesjonalizm w każdym... Monika M Serdecznie polecam! (1) Miła i profesjonalna obsługa w biurze, już przez telefon dowiedziałam się... Asia MISTRZOWIE :) (1) Najlepsza szkoła jazdy na jaką można trafić! Konkurencja niech się schowa :p... Natalia
najlepsza szkola (1) dzięki akademii dobrej jazdy zdałem egzamin za pierwszym razem, podczas kursu... Bartek Polecam!! (1) Jak najbardziej polecam tę szkołę,szczególnie osobom które są niezadowolone z... Martula MISTRZOSTWO ŚWIATA (1) Trafiłam drogą polecenia do ADJ i lepszego miejsca sobie nie wyobrażam.... Edyta Kania chcesz mieć prawko? - zapisz się Tu - Najlepsza Szkoła Jazdy! (1) Akademia Dobrej jazdy to najlepsza szkoła jazdy, ale czym by ona była bez... Emilia L.-wiecie która :) Zdałem. Super szkoła! (1) POLECAM! Wziąłem sobie 5godzin jazd ponieważ nie zdałem 3 razy w swojej... Dawid NAJLEPSI!!! (1) Wszystkim, którzy zastanawiają się nad wyborem szkoły jazdy gorąco polecam... ADA Polecam!! (1) Świetne jest wszystko: od obsługi poprzez zajęcia teoretyczne do jazd.... G Polecam (1) Zdałem. Kurs odbyłem w innym ośrodku ale to właśnie w Akademii Dobrej Jazdy... Maciej T. Zdałam! (1) Nie spodziewałam się, że uda mi się tak szybko! Dziękuję Tomkowi Rz. za... Asia Monika - opinia (1) Szczerze polecam Akademie Dobrej Jazdy. Bardzo dobra współpraca,... Monika Najlepsza szkoła!!!!! :-) (1) Polecam Akademie Dobrej Jazdy w 100% Profesjonalna kadra.Instruktor Tomek i... Ewa S. NAJLEPSZA SZKOŁA NAUKI JAZDY W TRÓJMIEŚCIE (1) W dniu dzisiejszym zdałem egzamin na prawo jazdy kat.B,właśnie dzięki... Piotr K. z Gdyni Polecam:) (1) Wielkie podziękowania dla Wioli!!! Współpraca z Tobą to czysta przyjemność.... Magda Polecam (1) Akademia Dobrej Jazdy świetnie przygotowuje do egzaminu, dzięki Markowi... Kamila Polecam! (1) Naprawdę szczerze polecam Akademię Dobrej Jazdy! Wspaniali instruktorzy,... Majka NAJLEPSI!!!! (1) To jest to!!!Po długich poszukiwaniach w końcu szkoła, która potrafi nawet z... Marta Polecam! (1) W przypadku Akademii Dobrej Jazdy ocena 6 to naturalny wybór każdego kto... Kuba