NIE MA SZANS NIE ZDAĆ !!! (1) Do Akademii trafiłem z polecenia. W poprzedniej szkole jazdy w Gdyni... Marcin Ola - opinia (1) Wszystkim, którzy zastanawiają się nad wyborem szkoły jazdy polecam Akademię... Ola Wielkie dzięki !! :) (1) Do Akademii Dobrej Jazdy trafiłam z polecenia, gdy w końcu po 3 latach... Ania L.
Alicja - opinia (1) Do Akademi Dobrej Jazdy trafiłam z polecenia znajomego i dobrze. Muszę... Alicja Polecam, bardzo dobra szkoła (1) Polecam wszystkim Akademię Dobrej Jazdy. Jeśli chcecie być solidnie i... Asia Opinia (1) Akademię Dobrej Jazdy oceniam jako bardzo dobrą szkołę! Instruktorzy są na... Justyna Opinia :))) (1) Trafiłam tutaj od koleżanki i zanic w świecie nie żałuję!! Świetna atmosfera... Patrycja Magda :D - moja opinia :) (1) w ADJ było jest i będzie super! ludzie, szefostwo, instruktorzy ! Moja... Madzia Polecam (1) Śmiało mogę polecić Akademię. Powody: 1) po nauce w 2 poprzednich szkołach (i... absolwentka Polecam (1) Tyle jest już opinii, że mogę tylko potwierdzić: uczą konkretnie, fachowo i... Kasia Moja przygoda z kursem na prawo jazdy (1) Moim głównym celem była chęć jak najlepszego przygotowania do bycia kierowcą,... Grzegorz opinia (1) Wysoki poziom nauczania, super organizacja i oczywiście kadra, na którą... K.Ł. Ola O - opinia (1) Bardzo dobra szkółka :) polecam serdecznie brałam dodatkowe jazdy w paru... Ola O Polecam (1) Instruktorzy godni polecenia, zaangazowani i maja super metody nauczania,i... Daria Profesjonalna szkoła!!!!!! (1) Profesjonalna szkoła jazdy,profesjonalne przygotowanie,wykwalifikowani... monika Sukces ! (1) Po paru porażkach i 2 latach przerwy postanowiłam na nowo zacząć moja walke o... Magda Dla tych którzy się poddali (1) Akademia Dobrej Jazdy to bez wątpienia najbardziej wykwalifikowana kadra... Remik Najlepsi z najlepszych!!! (1) Wszystkim, którzy zastanawiają się nad wyborem szkoły jazdy polecam... Anna Świetna szkoła!! (1) Wszystko bez zarzutu! nie można się doczepić najmniejszego szczegółu.... Radek ZDECYDOWANIE NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY TRÓJMIEŚCIE! (1) Chodziłam do innej szkoły jazdy i miałam wrażenie że już nigdy nie zdam.... Magdalena