POLECAM!! (1) Polecam serdecznie szkołę!! Bardzo miła i sympatyczna atmosfera. Nauka jazdy... Michał Konkel Akademia Dobrej Jazdy (1) Najlepsza szkoła jaka może być, po wykładach teoria w małym palcu,... Łukasz najlepsza szkola jazdy! (1) Najlepsza szkola w gdynii + profesjonalna kadra= ZDANY EGZAMIN ZA PIERWSZYM... Dominik K.
ADJ - szkoła nauki jazdy na MEDAL!!! (1) Po zdanym, wczorajszym egzaminie z pełną satysfakcją polecam Akademię Dobrej... Małgorzata Ch. Najlepsza Szkółka (1) Zdałem za pierwszym razem :) Moimi instruktorami byli: Pan Maciek, Pan Marek,... Bartosz G. SUPER INSTRUKTOR (1) Miałam zajęcia z Markiem Kłosem. Super instruktor, dobry kontakt z kursantem.... Wiesia Nat - opinia (1) Maciej Głouszka to najlepszy instruktor, ADJ świetna szkoła! Bardzo wszystkim... Nat JEEEEEEEEEEEEE !!! (1) Dzięki pomocy Maćka, Marka i Mariusza udało mi się zdać prawkoo :D miła... Daria UDAŁO SIĘ! (1) i to JUŻ za 2 razem, cały kurs odbywałam w innej szkole jazdy i na egzamin... Maja Polecam !!!!!!!!!!!!! (1) Najlepsza szkoła jazdy, wiem ponieważ przeszłam z innej i nie żałowałam ani... Alicja Są najlepsi w GDYNII !!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo profesjonalne podejście do kursanta.Celne rady i wskazówki. Bardzo... Agnieszka P. Cud, miód, malina!! (1) Szkołę poleciła mi znajoma. Po 4 nieudanych podejściach , do których do... Kasia ADJ - doskonały wybór! (1) Szczerze polecam tą szkołę! Profesjonalni instruktorzy, z ogromnym poczuciem... Joanna Polecam - instruktor Tadeusz Kaczmarek (1) Ja zdałam za 3 razem, polecam tą szkołę i instruktora Tadeusza Kaczmarka.... Olga Nauczyli mnie prawdziwej jazdy, a egzamin to była tylko formalność!!! (1) Oceniam sposoby nauki instruktora Marka na najwyższym poziomie, dzięki niemu... Izabela Dietrich Michał - opinia (1) Sympatyczna atmosfera i konkretne informacje o tym jak jeździć i na co... Michał Polecam!:) (1) Serdecznie polecam ADJ :) Zajęcia teoretyczne jak najbardziej na plus-miła... Jowita Najlepsi we wszechświecie i okolicy!!! (1) Historia pełna zrezygnowania, braku wiary w siebie i cudownej zabawy: 5... klaudyna POLECAM w 100% !!!! (1) Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, instruktorów charakteryzuje... Szymon Tomasz - opinia (1) Zdałem:) To było moje drugie podejście. Kurs odbyłem w innej szkole, tutaj... Tomasz