Super szkoła (1) Polecam wszystkim którzy chcą szybko, bezstresowo i dokładnie nauczyć się... Witek Najlepsza szkoła jazdy !!!!!!!!! (1) Polecam Akademie Dobrej Jazdy !!!! Uważam , że jest najlepszą w Gdyni szkoła,... Sandra Polecam (1) Polecam Akademię Dobrej Jazdy w Gdyni! Świetne podejście do kursantów, mili... Agnieszka
Najlepsza szkoła w Gdynii!!! (1) Polecam w 100% najlepsza szkoła, bardzo profesjonalne podejście instruktorów... Pawel Anna - opinia (1) Siema na początku byłam zrezygnowana, bo stwierdziłam ze się nie nauczę nigdy... Anna Super nauka ,polecam . (1) Nauka jazdy jak najbardziej profesjonalna ,instruktorzy wiedza jak podejść do... Michał Super Szkoła!!!! (1) Jestem MEGA zadowolona!!!Kurs zrobiła daaawno temu w innej szkole,i... ~~Ewencja~~ jestem Im bardzo wdzięczny!!!!!!! (1) przyznam,że na początku myślałem ,że nie dam rady zdać za pierwszym razem ale... olek Polecam (1) Wybrałam adj ze wzgl na dobre opinie. Teoria szybko i na temat. Jazdy... Ela CHCESZ ZDAĆ PRAWKO? TO TYLKO AKDAEMIA DOBREJ JAZDY POMOŻE CI W TYM!!!! (2) Hmmm i cóż mogę rzec...Jest to NAJLEPSZA szkoła jazdy w Gdyni jaką znam!!!... Patrycja. G Profesjonaliści! (1) Szkoła ta naprawdę ma na celu nauczyć Cię dobrze jeździć. Instruktorzy są... A Szkoła godna Polecenia !!! (1) Zdałam prawo jazdy nie powiem za którym razem może jakbym od razu wiedziała o... Aga Polecam wszystkim przyszłym kierowcą (1) Jestem świeżo po zdaniu egzaminu w PORDzie, oczywiście za pierwszym razem.... Łukasz Polecam! Świetna szkoła! (1) Polecam! Świetna szkoła! Witam serdecznie! Zaczynałam swoją przygodę z... Grażynka ADJ ! (1) Najlepsi. Debeściaki normalnie :D Gdyby nie ADJ nie zdałabym. Zaczynałam w... agula :) ... i niemożliwe stało się możliwe (1) i niemożliwe stało się możliwe.Po wielu latach mówienia wszystkim ,że jazda... Magda A Chłopaki są najlepsi (1) To naprawdę najlepsza szkoła jazdy. Z czystym sumieniem polecam każdemu, a... Adam Polecam w 100% !! ;) (1) Polecam Akademie Dobrej Jazdy w 100% :) Bardzo fajna karda instruktorów :)... Dorota Zdecydowanie polecam! (1) Po trzech nieudanych egzaminach praktycznych i ponad rocznej przerwie... Adam Szczerze polecam! (1) Na moją pozytywną ocenę odnośnie Akademii Dobrej Jazdy składa się wiele... Angela