Jak najbardziej na TAK!! (1) Właśnie zdałam!! A wszystko dzięki panu Markowi :))) Najlepszy instruktor na... Nadia Magda - opinia (1) Zdałam,zdałam,zdaaaaaaałam! Dzięki Maćkowi G. :) tak,tak .. Szanowni Państwo:... Magda Naprawde fajny instruktor (1) Wykupywałem dodatkowe jazdy w akademii, jeździłem z Markiem Kłosem i jestem... Rafał W.
Lepiej trafić nie można! (1) Dzięki najlepszemu, najbardziej kompetentnemu i szarmanckiemu instruktorowi... jw zdecydowanie polecam. (1) hm, już od paru lat zwlekałam z zapisaniem się na kurs, uważałam, że nie... aniou Niemożliwe stało się możliwym ;D (1) Prawo jazdy zaczęłam robić niecały rok temu... po kilku nieudanych próbach,... Ilona Do wszystkich tych którzy zastanawiają się nad wyborem szkółki !!! (1) Szczerze polecam Akademię Dobrej Jazdy.. Z autopsji wiem że są najlepsi! Kurs... Patrycja (Gwiazda) Super (1) Polecam jak najbardziej szkole, korzystałam z kilku szkół w końcu po... Aga W. profesjonalnie! (1) Zawsze wydawało mi się, że kurs prawa jazdy to męczarnie z aroganckimi... g. polecam!!! :D (1) zaczynałam naukę z Panem Markiem w innej szkole jazdy i kiedy dowiedziałam... Ania K Polecam, polecam - dostosowane terminy jazd, tanio i przyjemnie :) (1) 6 godzin dodatkowych wykupionych u P.Macieja zadecydowało o tym, że zdałam!... Sss Tylko tam! (1) Zacząłem kurs w Akademii PRAWA Jazdy (nad empikiem), gdzie poznałem Maćka i... Piotr Najlepsza szkoła nauki jazdy w Trójmieście (1) Polecam wszystkim tę szkołę dzięki której uda wam sie zdać egzamin na prawo... Aleksandra ZDECYDOWANIE POLCAM!!! (1) Rewelacyjna szkoła, kompetentni wykładowcy i najlepsi instruktorzy! A... Asia L. Mateusz - opinia (1) Bardzo dobra współpraca, profesjonalizm i miła atmosfera. Każdego nauczą... Mateusz Polecam! (1) Na wstępie chciałabym gorąco podziękować p. Maćkowi za owocną naukę, dzięki... I.N. Wjeżdżać tam na pełnym gazie! (1) Co tu dużo mówić, profesjonalne podejście i sympatyczna atmosfera.... Malina:D naprawdę warto (1) Polecam tę szkołę wszystkim. Profesjonalne podejście do każdego uczącego się,... KaHa Godni polecenia !!!!! (1) Zanim trafiłam do Akademi miałam już za sobą kilka egzaminów i mase... Magda wynik pozytywny (1) Chcesz cieszyć się jazdą samochodem,jeździć bezpiecznie i dobrze, koniecznie... Monika M.