Piotr - opinia (1) Trafiłem do Akademii po zajęciach w innej szkole, poziom zajęć teorii i... Piotr Najlepsza szkoła w Gdyni (1) Nigdy nie myślałam że będę miała kiedykolwiek prawo jazdy, przypadek... Maryla ADJ – skuteczność i przyjemność (1) Gdyby nie jego celne wskazówki i nie trasy, którymi jeździliśmy, nie... Michał K.
100 % gwarncja zdania egz. państowego (1) Bez dwóch zdań ADJ jest najlepszą szkołą w Trójmieście. Instruktorzy bardzo... Aneta Polecam wszystkim! (1) Polecam wszystkim ta szkole jazdy. Nigdy nie mialem stresu jadac z Maciejem... Robert AKADEMIA TA ZROBI Z CIEBIE SZOFERA !!! (1) Szkoła warta polecenia innym, nie są drodzy patrząc na ceny w trójmieście.... Wojtek Plata Super Szkoła!!! (1) Zaczynałam od APJ, ale gdy dowiedziałam się, że mój ulubiony instruktor... Joanna P. SZKOŁA MARZEŃ (1) Nazwa Szkoły ADEKWATNA do Poziomu nauczania. Polecam Wszystkim tym, którzy... AGUŚ Polecam!!! (1) Polecam w 100% tę szkołę. Profesjonalizm, miła atmosfera, elastyczność... Kasia K. polecam :)!!!!!!!!!!! (1) trafilam do akademii po skonczonym kursie prawa jazdy w innej szkole.po... Asia POLECAM WSZYSTKIM !!! (1) Akademia Dobrej Jazdy - Ten ośrodek szkoleniowy kierowców spadł mi z nieba... Marcin N. Gorąco polecam!!! (1) Do Akademii Dobrej Jazdy trafiłam po 2 nieudanych podejściach do egzaminu.... Asia Świetna szkoła!!! (1) To świetna szkoła, śmiało mogę polecić Akademię Dobrej Jazdy. Instruktorzy... Ela super (1) super super super super polecam. zdalam za pierwszym razem. pan tadeusz... kaja Mariusz - opinia (1) Według mnie jest to najlepsza szkoła w mieście, bardzo cierpliwi nauczyciele,... Mariusz NAJLEPSZA SZKOŁA!!!! (1) Trafiłam do tej szkoły po 2 nieudanych podejściach i zdałam!!!!.Przed... Agata Jednak są najlepsi!!! (1) Po zapoznaniu się z oferta postanowiłem skorzystać z doświadczenia... Krzysztof K. Potrafią dokonywać cudów!!! (1) Przestałam już liczyć ile egzaminów nie zdałam.....po którymś razie... Ania G. Najlepsi Instruktorzy w trójmieście (2) Zdałam za pierwszym razem po 5 letniej przerwie a jeden z najgorszych... Agata M. >>POLECAM (1) Rozpoczęcie kursu na prawo jazdy bardzo długo odkładałam na później... teraz... ..::AGNIESZKA.K::..