Najlepsi! (1) Moze i sa lepsi na swiecie,ale na pewno nie od nich!Profesjonalizm polaczony... Anna Bardzo dobra szkoła (1) Akademia Dobrej Jazdy - to szkoła, która wspaniale przygotowuje do zdania... Michał K Polecam! (1) Wszystkim serdecznie polecam tę szkołę- dzisiaj miałam egzamin i zdałam za 1.... Olka B.
Akademia na 6 :) (1) Polecam Akademię Dobrej Jazdy wszystkim :) Super atmosfera do nauki jazdy,... Hania z czystym sumieniem POLECAM! (1) Do Akademii Dobrej Jazdy trafiłam po 3 krotnie oblanym egzaminie w innej... Beata Polecam Marka (1) Pan Marek potrafi przekazać własną wiedzę i umiejętności w opanowaniu sztuki... KOMINIARZ POLECAM! (1) Bardzo dobra szkoła, naprawdę godna polecenia! W szczególności chciałabym... Kasia POLECAM! (1) Serdecznie polecam ADJ, profesjonalna kadra, mila atmosfera podczas zajęć... Paula Polecam! (1) Dziękuję ADJ! Maćkowi, Mariuszowi, Markowi oraz Tomkowi (wymieniam... Alicja Niemiec /fotografia - www Polecam :) (1) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów. Dziękuję panu Mariuszowi za... Mariusz Labuda Polecam!!! (1) Serdecznie polecam Akademię Dobrej Jazdy! Bardzo miła atmosfera, pełen... Hania Najlepsza szkoła!!! (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę!!! Cudowna kadra, odpowiednie podejście do... Justyna Serdecznie polecam tą szkołe ! (1) Bardzo polecam Ta szkole. Bardzo miła atmosfera, wykłady teoretyczne nie były... Patryk Gdyym mogła skala byłaby w samych 10!!! (1) Polecam w 100000000% Zdecydowanie jedna z najlepszych szkół nauki jazdy!... Angela polecam akdemie dobrej jazdy (1) przedewszystkim chciałabym podziekowac markowi za cierpliwosc,dobry klimat... natalia b Świetna szkółka (1) Serdecznie polecam Akademię dobrej jazdy wszystkim przyszłym kierowcom,... Kuba Polecam! (1) Polecam akademie dobrej jazdy a w szczegolnosci Mariusza. Wiedza,... Adrian Średnia 6.0 to nie przypadek (1) Moja opinia nie będzie się różnić od setek innych opinii zadowolonych... Aleksander Najlepsza szkoła jazdy! (1) Wszystkim niezdecydowanym - przyszłym kierowcom oraz niezadowolonym z... Magda ZDECYDOWNIE POLECAM!!! (1) Chciałabym podziękować Akademii Dobrej Jazdy zwłaszcza Markowi Kłos za to, że... Joanna T.