Elżbieta Bagińska - ocena (1) Masaże Pani Magdy to złote rączki które dają powrót do zdrowia Uczestniczę w... Elżbieta Bagińska Sylwia - ocena (1) Polecam serdecznie, zabiegi na najlepszym poziomie Sylwia Karolina - ocena (1) Wspaniale się czuję po masażu. Karolina
Artur - ocena (1) Super wrażenia i bardzo pomocna Pani Magda w dochodzeniu do zdrowia Artur Dariusz Aleksa - ocena (1) Fachowa i profesjonalna usługa , stawia mnie na nogi Dariusz Aleksa Basia - ocena (1) Pani Magda jest pasjonatem masażu. Po sesji czuje się zrelaksowana. Basia Maciej - ocena (1) Przed pierwszym masażem u Pani Magdy, ledwo się mogłem poruszać i dokuczał mi... Maciej Kamila - ocena (1) Salon masażu Pani Wielgus to miejsce, które zdecydowanie warto odwiedzić.... Kamila Alicja Wessołowska - ocena (1) Miła, profesjonalna usługa. Alicja Wessołowska Kasia - ocena (1) Super miejsce! Bardzo klimatyczne, a jakość usług bardzo wysokim poziomie! Kasia Daria - ocena (1) Zawsze wychodzę od Pani Magdy niesamowicie zrelaksowana, a bóle kręgosłupa... Daria Dr Beata Bylinski - ocena (1) Wspaniale! Relax, medytacja, cudowny masaż ! Dr Beata Bylinski Kilu - ocena (1) Super masaż, dopasowany pod klienta. Super aura. Polecam Kilu Jan - ocena (1) Super się czułem. Polecam. Jan Karol - ocena (1) Od lat korzystam z masażu i zawsze chętnie wracam. Karol Izabela Wachowicz - ocena (1) Najbardziej profesjonalny gabinet z "duszą"Czuję się całkowicie bezpiecznie w... Izabela Wachowicz Pati - ocena (1) Idealny masaż, za każdym razem. Jedni masują za delikatnie, inni skrajnie... Pati Marzena W - ocena (1) Uwielbiam i wracam zawsze! Marzena W Emilia - ocena (1) Pani Magda to cudowna osoba, która z niezwykłą uważnością i czułością... Emilia Iwona Grzybowska - ocena (1) Pani Magda to cudowna osoba, bardzo oddana swojej pracy , w 100 procentach... Iwona Grzybowska