Iwona Grzybowska - ocena (1) Pani Magda to cudowna osoba, bardzo oddana swojej pracy , w 100 procentach... Iwona Grzybowska Hen - ocena (1) Super zakład pod każdą dziedziną zawodową super pani Magda to wykonuje Hen Urbanska - ocena (1) Bardzo oryginalny i profesjonalny salon masażu. Miła atmosfera. Masaż bardzo... Urbanska
Luki - ocena (1) Bardzo oryginalny i profesjonalny salon masażu. Miła atmosfera. Masaż bardzo... Luki Maja - ocena (1) Magdalena ma magiczne dłonie. Jej masaż przenosi człowieka do innego wymiaru.... Maja Beata Łaptaszyńska - ocena (1) Wszystkie zabiegi permanentne są wykonywane należycie w 100%, z pełną... Beata Łaptaszyńska Igor - ocena (1) Bardzo miła i klimatyczna atmosfera, pani Magda wykonuje cuda aby masaż... Igor Lucyna - ocena (1) Godny polecenia profesjonalny salon masażu, masaż dobrany do indywidualnych... Lucyna Grażyna Przyborowska - ocena (1) Pani Magdalena jest doskonałą masażystką, miłą i profesjonalną. Chodząc do... Grażyna Przyborowska Nawojka Łuczak - ocena (1) Wspaniały salon masażu, pani Magda czyni cuda, zawsze wychodzę jak nowo... Nawojka Łuczak Brygida Czaplińska - ocena (1) Niesamowity profesjonalizm jako specjalistki masażu oraz osobowości i... Brygida Czaplińska Lilia Okułowicz - ocena (1) Magda jest fachowcem w swojej dziedzinie. Ma "zlote ręce", dużą wiedzę i... Lilia Okułowicz krzysztof - ocena (1) Najlepszy masaż na jakim byłem. Wyszedłem od Pani Magdy 10 lat młodszy. krzysztof Joanna - ocena (1) Profesjonalny gabinet, pomaga mi w łagodzeniu bólu i stymulacji mięśni, w... Joanna Malgorzata Kaminska - ocena (1) Fantastyczny salon masażu Magdaleny Wielgus .Pełen profesjonalizm .Byłam... Malgorzata Kaminska Paweł Łukaszewicz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony masarzu ,dzięki Pani Madzi dziś chodzę bez operacji... Paweł Łukaszewicz Malgorzata - ocena (1) Wizyta u Pani Magdy to jak urodzić się na nowo. Holistyczne podejście ,... Malgorzata łukaszewicz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona zwieloletniego korzystania z usług w salonie Pani... łukaszewicz Krzysztof - ocena (1) Bardzo miła pani która zna anatomię człowieka, wie jak masować żeby pomóc w... Krzysztof Małgorzata Berg - ocena (1) Skuteczny masaż przekładający się w usprawnienie funkcjonowania motoryki... Małgorzata Berg