Marta - opinia (1) Bardzo fajnie .. masaż naprawdę rewelacyjny .. jest wszystko wytłumaczone..... Marta Dorota - opinia (1) Doświadczenie, wiedza, profesjonalizm, zrozumienie, empatia to wszystko u... Dorota Łukasz - opinia (1) Pani Magda od lat pomaga mi z moimi problemami z plecami. Masaże są wspaniale... Łukasz
Agata D. - opinia (1) Lata temu odwiedzilam po raz pierwszy Akademię Magdaleny Wielgus,... Agata D. Łukasz - opinia (1) Rewelacja! Pełen profesjonalizm i bardzo przyjazna atmosfera. Pani Magdalena... Łukasz Ewa - opinia (1) Do gabinetu Pani Magdy trafiłam wiele lat temu dostając bon prezentowy od... Ewa Jolanta Prusakiewicz - opinia (1) Wspaniała ciepła i kompetentna osoba. Usługi na medal. Jolanta Prusakiewicz Sylwia - opinia (1) Niezwykle umiejętności poparte wieloletnią praktyką i wiedzą , spokój ,... Sylwia Magda Makowska - opinia (1) Cudowna uzdrowicielka ciała i duszy. Magda Makowska Krystyna - opinia (1) Pani Magda cudowny człowiek, masaż wykonany przez Panią Magdę uzdrawia i... Krystyna Monika - opinia (1) Cudowna osoba która czyni cuda. Potrafi uzdrowić nawet najbardziej bolące... Monika Magda - opinia (1) 100% satysfakcji. Profesjonalne podejście do klienta i pełne odprężenie Magda Kinga - opinia (1) O Pani Magdzie można śmiało powiedzieć, że jest uzdrowicielką. Masaż... Kinga Karolina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, Pani Magda ma ogromna wiedzę, dzięki wizytom... Karolina Iwona - opinia (1) Super! – polecam masaż leczniczy wykonywany bardzo profesjonalnie przez Panią... Iwona Kasia - opinia (1) Wizyta odbywa sie w przemilej, spokojnej i mozna powiedziec, ze nawet w... Kasia Michał - opinia (1) Pełen profesjonalizm oraz ogromna wiedza. Pani Magda jest bardzo sympatyczna,... Michał Róża - opinia (1) Jestem mile zaskoczona profesjonalizmem Pani Magdy oraz dbałością o komfort... Róża Sylwia - opinia (1) Miałam ogromną przyjemność skorzystać z zabiegów u Pani Magdy, która posiada... Sylwia Iwona - opinia (1) Pani Magda to cudowna osoba; bardzo serdeczna,ciepła a przy tym niezwykle... Iwona