Jolanta Kwiatkowska - opinia (1) Przemiła obsługa, jakość rewelacja, polecam innym. Jolanta Kwiatkowska Jolanta Kwiatkowska - opinia (1) Pełen profesjonalizm, dokładność i miła atmosfera. Jolanta Kwiatkowska Jolanta Kwiatkowska - opinia (1) Po masażach u pani Magdy - odprężona i pełna energii Jolanta Kwiatkowska
Jolanta Kwiatkowska - opinia (1) Niezwykły klimat, profesjonalizm w wykonaniu usługi i w doradztwie. Jolanta Kwiatkowska Maja - opinia (1) Masaż... chce się wracać... i wracać... i wracać... Dłonie Magdy... bezcenne. Maja Jowita - opinia (1) Pani Magda jest profesjonalistka wykonuje u niej szereg zabiegów od kwasów,... Jowita Ewa - opinia (1) Pełen profesjonalizm plus niezwykła osobowość. Jestem pod wrażeniem... Ewa Agnieszka - opinia (1) Chciałabym polecić każdemu masaż kręgosłupa wykonywany przez p. Magdę... Agnieszka Dominika - opinia (1) Byłam na zabiegu "diamentowe odmłodzenie" i teraz moja twarz już po pierwszym... Dominika Agnieszka - opinia (1) Wykonywalam u Pani Magdaleny makijaż permanentny brwi i ust. Jestem bardzo... Agnieszka Polecam! (1) Robiłam u P. Magdaleny brwi i kreski, jestem bardzo zadowolona. Aleksandra Masaż kręgosłupa (1) Byłam na wielu masazach. Ten wykonany przez Panią Magdę był misterny... Agnieszka makijaz permanentny- kreski fantazyjne (3) Gorąco zachęcam osoby które są w trakcie poszukiwań i nie wiedzą do kogo się... Klientka Kto nie był, niech żałuje (2) Byłam tak na makijażu jak i namasazu leczniczym. Z ufnością oddaje sie w ręce... Berenika POLECAM (2) Uwielbiam moje brwi i usta! Wspaniałe miejsce, profesjonalizm,... JustynaM Makijaz permanentny brwi (5) Polecam serdecznie! Wreszcie uwielbiam swoje brwi, sa idealne w każdym calu,... Anna Maria Edyta - opinia (1) brwi sa swietne! kiedy weszlam do pracy to wszystkie dziewczyny powiedzialy "... Edyta SUPER !! (1) Po pierwsze swietna atmosfera i piekny, orientalny wystroj gabinetu. Po... Kasiuniaa Gorąco polecam (1) Robiłam makijaż permanetny brwi u pani Magdaleny, jest bardzo zadowolna. Brwi... Karolina Makijaż permanentny - cudny (1) Jestem bardzo wymagającą klientką, ale muszę przyznać, że Pani Magda... Kamila P.