Monika - ocena (1) Pełen profesjonalizm, wspaniała atmosfera, ogromna wiedza, a przy tym... Monika Anna Szado - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Napięcie mięśni zniknęło po... Anna Szado Jola - ocena (1) Cudowne rączki , miła i fachowa obsługa.Pani Magdalena potrafi zdziałać cuda. Jola
Grzegorz - ocena (1) Wizyta u pani Magdy to po pierwsze pomoc przy moich bólach mięsniowych,... Grzegorz Agnieszka - ocena (1) Profesjonalna usługa, efekty odczuwalne w ciele po każdej wizycie. Polecam... Agnieszka Ewa Próchnicka - ocena (1) Pani Magdalena Wielgus jest bez wątpienia najlepszą i najbardziej kompetentną... Ewa Próchnicka annawiki@wp.pl - ocena (1) Polecam masaże u p.Magdy.Po każdej wizycie u p.Magdy czuje się jak nowo... annawiki@wp.pl Janusz - ocena (1) Miła atmosfera i profesjonalne podejście do klienta. Janusz Agnieszka Urbańska - ocena (1) Pani Magda jest profesjonalistka w swoim fachu. Poprzez swoje masaze potrafi... Agnieszka Urbańska P.Magda - ocena (1) Ogromne doświadczenie, każdy masaż wykonany perfekcyjnie polecam gorąco już... P.Magda Małgorzata - ocena (1) Przemiły klimat gabinetu. Podczas masażu przenoszę się w inny wymiar czasu i... Małgorzata Sebastian - ocena (1) Indywidualne podejście do pacjenta,profesjonaliska która przywróciła mi... Sebastian Justa - ocena (1) Najładniejsze i najbardziej naturalne brwi jakie miałam ! :) Justa Kamila - ocena (1) Kupiłam w prezencie urodzinowym voucher na masaż dla swojej Mamy. Mama była... Kamila Joan - opinia (1) Doskonała. Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Joan Beata z Jasienia - opinia (1) Wychodzę od Pani Magdy po zabiegach jak nowo narodzona. Beata Beata z Jasienia Maria L. - opinia (1) Panią Magdę odwiedzam sukcesywnie od ponad 10 lat pełen profesjonalizm. A... Maria L. Maria L. - opinia (1) Panią Magdę odwiedzam systematycznie od ponad 10 lat zawsze profesjonalnie. A... Maria L. Romana - opinia (1) Pani Magda ma ręce, które leczą i koją wszystkie bóle Romana Joan - opinia (1) Profesjonalna, wyjątkowa. Makijaż delikatny , jestem b. Zadowolona. Joan