Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Piotr Z. - opinia (3) Pan Wojciech Szyszkowski to profesjonalista w swojej branży, zasłużenie... Piotr Z. Franciszek Gliwiński - opinia (2) Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy a szczególnie instruktora Pana... Franciszek Gliwiński Agata - opinia (2) Wybranie Akademii prawa jazdy to najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć,... Agata
Inez - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam tę szkołę jazdy! W szczególności instruktora Pana... Inez Maciej - ocena (1) Polecam p.Michała Cieplińskiego zdalem za pierwszym razem. Maciej A - ocena (1) Zdecydowanie polecam Akademię Prawa Jazdy oraz Panią instruktorkę Wioletę... A Michał - ocena (1) Dziękuję serdecznie akademii a przede wszystkim mojemu instruktorowi p.... Michał Jakub - ocena (1) Profesjonalne podejście, troska o kursanta i wysoka dbałość o jakość szkolenia. Jakub Oliwia J - ocena (1) Instruktor Michał Ciepliński przygotował mnie rewelacyjnie na egzamin. Zdane... Oliwia J Mateusz - ocena (1) Polecam Akademię prawa jazdy i dziękuje instruktorowi Panu Januszowi... Mateusz Szymon Stanulewicz - opinia (1) Najlepsza szkółka w Trójmieście! Polecam instruktora Michała Cieplińskiego,... Szymon Stanulewicz Kamil - opinia (1) Serdecznie polecam instruktora Michała Cieplińskiego. Profesjonalne i zarazem... Kamil Kamila G - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście! Pan instruktor Wojciech Szyszkowski... Kamila G Maria - opinia (1) Zdecydowanie polecam Akademię Prawa Jazdy oraz instruktora Wojciecha... Maria Franciszek - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę AkademiaPrawaJazdy na ul. Świętojańskiej, a w... Franciszek Jakub S - opinia (1) bardzo kompetentny sekretariat; mając zerowe pojęcie o sytuacji dowiedziałem... Jakub S Aleksandra - opinia (1) Cudowni instruktorzy Paweł Krupa i Michał Ciepliński przygotowali mnie do... Aleksandra Julia - opinia (1) Polecam bardzo Akademię Prawa Jazdy. W szczególności instruktorów Michała... Julia Adrian - opinia (1) Bardzo polecam tą szkółkę, egzamin zdany za pierwszym razem, dziękuje również... Adrian Paulina - opinia (1) Bardzo polecam! Profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera.... Paulina