Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Piotr - opinia (1) Polecam z całego serca. Egzamin zdałem za pierwszym razem. Pan Janusz... Piotr Nazarii - opinia (1) Pozdrawiam gorąco Panią instruktorkę Katarzynę. Zajęcia praktyczne odbywały... Nazarii Piotr K - opinia (1) Pozdrawiam gorąco Panią instruktorkę Katarzynę. Zajęcia praktyczne odbywały... Piotr K
Martyna O - opinia (1) Wszystko zdane za pierwszym razem, a to dzięki Panu Wojtkowi Szyszkowskiemu.... Martyna O Wanda - opinia (1) Po zakończonym szkoleniu w Akademii Prawa Jazdy stwierdzam,że była to fajna... Wanda Kj - opinia (1) Polecam. Szybko, sprawnie i fachowo. Instruktor Wojtek najlepszy. Kj Karolina P - opinia (1) ... w końcu zdane ;) a wszystko dzięki Panu Wojtkowi Szyszkowskiemu. Złoty... Karolina P Daria - opinia (1) Bardzo polecam szkołę, a zwłaszcza instruktora Pana Janusza Piotrowskiego. to... Daria Natalia K - opinia (1) Serdecznie polecam instruktora Pana Wojtka Szyszkowskiego. Może zacznę od... Natalia K Jakub Urbański - opinia (1) Solidne 5 gwiazdek na wszystko! Nie licząc mojego podejścia do kursu to... Jakub Urbański Przemysław - opinia (1) Akademia Prawa Jazdy fantastyczna atmosfera, pełen profesjonalizm i bardzo... Przemysław Jakub W - opinia (1) Najlepsza akademia, Pan Michał Ciepliński super instruktor. Zdane za... Jakub W Daniela Michalska - opinia (1) Świetna szkoła prawa jazdy, wszyscy instruktorzy i wykładowcy z jakimi się... Daniela Michalska Michał - opinia (1) Wszystko super. Zdane za pierwszym razem. Szczerze polecam instruktora... Michał Kass - opinia (1) Świetna szkoła i trafiłam na wspaniałego instruktora Pana Wojtka. Bardzo... Kass Sandra K. - opinia (1) Bardzo polecam Pana Instruktora Wojciecha Szyszkowskiego. Cały kurs razem z... Sandra K. Julita - opinia (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy, uważam że jest to najlepsza szkoła w... Julita Julia - opinia (1) Pan Wojciech Szyszkowski to najlepszy instruktor w trójmieście. Pan Wojtek... Julia Natalia Kamińska - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, profesjonalne podejście, nauka na... Natalia Kamińska Maciej - opinia (1) Kandydatom na kierowców polecam jazdy z instruktorem Januszem Piotrowskim. Od... Maciej